![]() |
|
Татуси! - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Общи приказки (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Татуси! (/showthread.php?tid=255) |
Татуси! - Maidencheto - 17th May 2008 Много е готина Веси! ![]()
Татуси! - Dragontear - 18th May 2008 Аз също съм ЗА определено ако имат смисъл... истината е обаче че за всеки човек всяка татуриовка си има смисъл за него си и не е нужно всеки да я разбира. иенно аз се радвам 4е о6те не съм си направил.. просто защото се интересувам от толкова много не6та и те се менят през годините че ако тръгна да се рисувам незнам какво ще стане. Загледах се и в татусите на онея педермета от Синдер Роуд (Дето подгряваха КИС .. е по голяма цигания нямаше.. то не беха египески йероглифи та през японски та чак до бодлива тел и ангелчета и това само върху един човеказ още не съм открил какво искам да си татуирам но може би ще е някаква плетеница и със сигурност няма да е нещо което да може да вижда всеки
Татуси! - revolution_is_my_name - 28th October 2008 Брат, в тоя ред на мисли, тая година като бях на море имаше някъв ки-борг на плажа, бръснат и огромен, с следните татуировки: на гърба - Исус на лявото рамо - пречупен кръст, на дясното рамо - еврейска звезда :blink::blink::blink::blink::blink: харесали са му картинките сигурно :Д Татуси! - Dragontear - 6th November 2008 или са го хванали нацисти, евреи и сектанти и са се гаврили с него :laugh: Татуси! - Ghost_of_Navigator - 30th November 2008 За Съм има една от 1 година по принцип е яко моята ми я подариха едни приятели за рождения ми ден:rockdevil: Татуси! - jimiianev - 2nd December 2008 Аре подарете ми и на мене, че не съм симетричен! Иначе когато човек се рисува трябва да е сигурен, че това което ще му нарисуват иска да бъде върху него до края на живота му. за това мисля, че лица под 18 даже под 21 не би трябвало да се рисуват. Защото след година две им писва и се чудят как да я махнат. Примери има много и ако на някой му е интересно мога да разказвам доста дълго време. P.S.: Имам три. Татуси! - eddie94 - 2nd December 2008 разказваха ми за един който си е направил татус нА 14 не го е махнал
Татуси! - jimiianev - 24th January 2009 Понеже никой не пожела да ме спонсорира, сам ще си направя следващата! Дано да е готова за Белград! Стискайте ми палци. Татуси! - Dragontear - 26th January 2009 Вчера не иска да я покажеш Татуси! - "Heaven"Maiden - 15th April 2009 Аз съм твърдо ЗА, но зависи от самият татус...по - нагоре прочетох разни описания на всевъзможни "обекти" и косата ми настръхна(колкото е възможно това 1м дълго "нещо" да настръхне .Но "естети"колкото ти душа иска.Аз самата в момента имам временна над глезена(не мога да я покажа, защото фотоапаратът не работи .Минала съм през пеперуди и йероглифи, който сега като се замисля са били върха на кича, ама това за щастие е минало .Тази с която кича крака си в момента изобразява китара(моята голяма, голяма несподелена любов ,силно синтезирана.И на фона на всички кичарски историй имам приятел, който е върл фен на Мейдън от години и си татуира Еди на левият бицепс(трудно е да се нарече бицепс на 45 годишен мъж де... ).Кретенът стоя три часа и накрая на последните щтрихи токът спря и я довършиха чак след две седмици.Така моят приятел ходи с Еди с половин лице около половин месец.Ама беше горд човека...
|