Iron Maiden Bulgaria Forum
Lauren Harris съпорт на Maiden през 2008 - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Новини (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Lauren Harris съпорт на Maiden през 2008 (/showthread.php?tid=121)

Pages: 1 2

Lauren Harris съпорт на Maiden през 2008 - Dragontear - 4th December 2007

Lauren Harris и нейната група ще придружават Iron Maiden като подграваща група на първата част от турнето Somewhere Back In Time 2008 Tour.
Rod Smallwood казва: “Радваме се, че Lauren и групата и ще пътуват с нас отново тази година. Все пак тя е част от семейството на Maiden. Навсякъде където се представи с нас миналата година, тя получи само добри отзиви както от публиката на Maiden, така и от публиката по фестивали. Хубаво е да имаме подгряваща група която да пътува с нас на борда на специалния Боинг 757, който до момента става доста добре!”

Lauren беше на турне по целия свят през 2006 и завърши с европейски турнета с The Answer и подгрявайки Alice Cooper в Англия. Тази година се изтреля с невероятно европейско турне с Within Temptation.
Междувременно на турне в Англия с Thunder, Lauren ще привършва детайлите около дебютния си албум през следващите няколко месеца. Въпреки това, нейните фенове могат да чуят няколко парчета на страницата й в myspace.
[Image: Lauren%20McMurtrie%20Pic.jpg]
За повече информация относно Lauren, детайлите около нейната музика и концертите за близките седмици, посетете myspace страницата на www.myspace.com/laurenharrisuk

Lauren Harris съпорт на Maiden през 2008 - Ludnichar - 4th December 2007

Dragontear Wrote:Навсякъде където се представи с нас миналата година, тя получи само добри отзиви както от публиката на Maiden, така и от публиката по фестивали.

Тоя май нещо е в грешка...

Ами не избежно беше Steve да не вземе щерка си на най-голямото турне... трябва и мноооооооооооооого реклама на момичето...

Но да го погледнем от хубавата страна... Може да ходим на сватба на Любо Big Grin

Lauren Harris съпорт на Maiden през 2008 - Ludnichar - 4th December 2007

Със сигурност пеенето и е лоша реклама...
И според мен с факта, че е връзкарка, си навлича повече негативи от страна на публиката!

Всъщност тя не пее чак трагично. Но не е за рок или по твърда музика.. грешката е че можеби като е дъщеря на Стийв обезателно трябва да е рок или метъл легенда..

става примерно за някакви поп парчета брит-поп. нещо не толкова ангажиращо... гласът й не е за това..

Lauren Harris съпорт на Maiden през 2008 - Warrior Of Ice - 4th December 2007

Каквото и да ми говориш, Ники, гласът й е зле, а музиката й - безумно скучна. Най-малко й е с Maiden мястото.

Да, най малкото с Мейдън и е мястото.. а гласът и е е зле .. защото се опитва да прави нещо което ОЧЕИЗВАДНО не е за нея...

Трябва де спайска или колежка на някоя от тея еднодневките Confusedleep:

Lauren Harris съпорт на Maiden през 2008 - ManOwaRadO - 4th December 2007

Мда, тая беше мъка безподобна, даже не разбрах защо си го вкара сама тоя автогол на концерта, като повториха първата песен и я спря по средата за да ни се скара, че не сме се усетили.

Абе нали й видяхме цицитеSmileBig Grin:lovedup:, аз й се израдвах, възприемайки я като част от сценичните ефекти Smile

Lauren Harris съпорт на Maiden през 2008 - mickthomson - 4th December 2007

а стига бе, публиката я била харесала, външно да, ама като гласови данни не, ама какво да се прави, все пак е щерка на 'Арис, а пък можеше и да е още по-зле

Lauren Harris съпорт на Maiden през 2008 - Morticia Dickinson - 4th December 2007

Уф бе нали тате трябва да я бута докато може.Мен нито глас,ни визия,ни цици..ни нищо не ме впечатли и не ме накара да и обърна най-елемтарно внимание.