![]() |
|
Нови дати за турнето 2008 - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Новини (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: Нови дати за турнето 2008 (/showthread.php?tid=65) |
Нови дати за турнето 2008 - mickthomson - 21st January 2008 Кико Wrote:Тази година сме в Румъния или Гърция,догодина живот и здраве на "Локомотив" а защо не и на Левски? :rockdevil: Нови дати за турнето 2008 - the_trooper - 21st January 2008 Ако ще и на Академик да е...Те да дойдат пък... Нови дати за турнето 2008 - Dr.Jend - 9th December 2008 Привет и от мен! 10000000000% аз и дъщеря ми! Иска ми се да съм в гювеча, ама с Кармен няма да стане... Най-вероятно ще взема ВИП. Мисля да си купя билетите сам, за да не ви занимавам. Иначе за транспорт може да сме заедно. Нико, стягай фланелките, за мен 2 броя1
Нови дати за турнето 2008 - Dragontear - 9th December 2008 Dr.Jend До ден два ще е ясна пакетната цена за билетите и пътуването мисля че ще ти е по удобна .. не мисля че ще е проблем да се взимат билети за всички зони ясно е че няма всички да сме във fan pit-а А иначе за фанелките скоро ще побликувам информация на сайта
Нови дати за турнето 2008 - Dragontear - 13th December 2008 Quote:Iron Maiden обявиха, че се завръщат за концерт в Коста Рика на 3 Март 2009г на ESTADIO ALEJANDRO MORERA SOTO с капацитет от 25 000 души. Билетите тръгват в продажба в понеделник 14 Декември 08 г Ебати аз това не мога да рабера .. нали турнето през 2009 беше за държави в които не са били през 2008 са остава и на връщане да минат през Гърция и Румъния Ебати! :dry: Нови дати за турнето 2008 - nistelroy - 13th December 2008 Никооооо всичко е кинти, брат ми Знаеш ли ква е лудница в Ю.Америка. Тия големи стадиони за по 80-100 000 души. Интересът към Мейдън там е огромен. В моя саит тия от Ю.Америка са полудели човек. Ей затва ще направят още концерти там. Не казвам че в Европа интерес няма, но Ю.Америка винаги е била златна мина за метъл групите. :rockdevil::edtroop:
Нови дати за турнето 2008 - Кико - 13th December 2008 А замисляли ли сте се,че може би не е за пари,а е от огромно желание да свирят именно пред 80-100 хил. души... Аз от тур прогрмата ,която имам от Атина ,виждам,че в Южна Америка,чувствително повече хора са посещавали концертите ,от където и да е другаде и винаги е било така. И аз бих се върнал,за да свиря пред 80 000 в Аржентина,а не в Япония пред 5000. Второ в момента в Южна Америка е топло.Лято е.Всички ври и кипи,това също е от значение,групата се съобразява с тези фактори.Ако се разтърсите ще забележите,че през европейския летен сезон юни-август групата винаги концертира из Европа.Това е и логично. Не са им нужни пари ,за да изберат топло време,гореща публика и препълнен 80 хиляден стадион,вместо клинчар и задимени ,опушени зали пълни с премръзнали фенове,които се чудят къде да си дянат топлите дрехи в горещата зала,както е положението е Европа. Нови дати за турнето 2008 - Morgoth - 14th December 2008 Най-големите им концерти са им били в Южна Америка. Обичат си, като си спомням Рок ин Рио, как бяха обкръжавани и им подаряваха разни неща. 100% не е само за парите, вече достатъчно си имат , а Стив си уреди и щерка си, дори сега гледам има отделно турне от Мейдън
Нови дати за турнето 2008 - hipestz - 14th December 2008 не забравяйте и друго....тези концерти са за промотване и реклама на техните продукти...cd-ta dvd-ta и разни други....а южна америка е необятен пазар.... защо да свирят в бг...та дори и пред 30-35 хиляди...а колко копия на оригиналните им издания се купуват в бг...30-35 броя? мамка му да не си кривим душите ами да се молим на Стив да му скимне за бг и да забрави бързо как освиркахме накрая Лорън Харис ![]() :edtroop: Нови дати за турнето 2008 - Morgoth - 14th December 2008 Aз не я освирквах, напротив много и се радвах
|