Какъв стил определяте Металика? - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Общи приказки (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Какъв стил определяте Металика? (/showthread.php?tid=75) Pages:
1
2
|
Какъв стил определяте Металика? - Eddie Breeg - 1st November 2007 За мен Металика са смесица от доста стилове.Траша преобладава,но има и елементи на Пауър и Хеви. Като цяло харесвам Металика тъй като имат доста яки песни(Enter Sandman,The Unforgiven,Fuel,King Nothing,Die die my darling и т.н.) Кажете какво мислите по въпроса Какъв стил определяте Металика? - mickthomson - 1st November 2007 еми ако си ми чел мненията знаеш, че аз също слушам Металика и им се кефя. Каквото и да говорят другите за мен те са една от най-великите групи на всички времена Какъв стил определяте Металика? - Warrior Of Ice - 1st November 2007 Eddie Breeg Wrote:За мен Металика са смесица от доста стилове.Траша преобладава,но има и елементи на Пауър и Хеви.Какъв пауър бе, приятелю... :laugh: Пауър са Sonata Arctica и Rhapsody. Metallica правеха образцов траш до 91-ва, след това се преквалифицираха в мейнстрийм рок банда. "St. Anger" пък беше някакъв измъчен (и тотално неуспешен опит за модерен кросоувър. Какъв стил определяте Металика? - the_trooper - 12th November 2007 Да, до 91 са траш...За началото на самия стил се счита излизането на първият им албум Kill'em All.И аз също се кефя на металика.А относно St.Anger... албума има няколко песни които са доста сполучливи-Frantic,Some Kind Of Monster & Purify.Не може да се сравнява с мастера примерно но пак става Какъв стил определяте Металика? - "Heaven"Maiden - 20th April 2009 Ровя се да проверя дали темата, оято искам да пусна я има и начрам тази.Доста труден за размишляване въпрос, ако се съди от мненията на "фенове".До'91 траша ма**ата ни (цензура, след това тези, ойто са твърдо за тра ще кажат "Блудкава история.Комерсиазъм.Бла бла." И може би прави, преврати в историята им и звученето, колкото искаш, но аз съм от онези фенове, който Джоел Макайвър(Истината за Металикаопределя така "Те ще продължат да слушат Металика,независимо какво свирят, защото смятат, че всичко създадено от групата е добро." Не съм сигурна в точноста на цитата, но важи за мен.Траш ли ще са, пауър ли ще са (WTF) ако ще и глем да са пак ще ги обичам. Какъв стил определяте Металика? - The beasT - 20th April 2009 Абе за мен Металика винаги са си били металикаски стил.. някакъв техен си.. И преди и след "промяната". Не мога да определя.. Това все едно какъв стил са Queen или пък Guns N' Roses..Или още по-лошо.. Сабат :laugh: Това са вечните въпроси хD Какъв стил определяте Металика? - Fufy - 21st April 2009 The beasT Wrote:Абе за мен Металика винаги са си били металикаски стил.. много добре казано! :eusa_clap: Какъв стил определяте Металика? - Wrathchild - 4th November 2009 speed , thrash малко heavy .. Какъв стил определяте Металика? - Кико - 26th November 2009 St.Anger ми е една от любимите песни.Не съм особен фен на албума,но песента е велика.Иначе според мен са си траш до 91ва и имат доста допирни точки със Слейър.След това правят по-комерсиални неща и значително по-леки,но не бих казал много по-лоши. Да,Load не може да се сравнява с Justice ,но от друга страна,като ми се слуша нещо по-модерно и леко ,албумите след промяната са добре дошли в плейлиста на уинампа.Има твърде много песни ,които обожавам след 91 ,за да кажа,че се провалят след това(както твърдях преди. Заслужават респект за това ,че са рискували,променили са се,еволюирали са по някакъв начин и все още ни радват.Прехвалени са малко,което е факт ,но това лично мене ме дразни не толкова често.Дразни ,но се преодолява. Хубаво е че са показали развитие ,а не са замръзнали във времето като Manowar,Judas или Sabbath ,като искам да отбележа ,че последните две банди са ми едни от най-любимите . За това Мейдън и Металика са най-големите в метъла.Защото винаги са правели велика музика без да стават клишета и албумите им след 2000 год да звучат като тези от 1983.И като визия ,и като клипове ,и като обложки постоянно предлагат нови и нови блага за феновете,а най-вече като звук. Поздрав : Motorbreath Какъв стил определяте Металика? - bruce_666 - 8th February 2010 И аз съм на същото мнение, дано ни посетят отново. Въпреки че не вярвам много на новита, която се появи скоро че ще идват отново в Пловдив. Ама нищо се не знае |