![]() |
Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Новини (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- Thread: Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо (/showthread.php?tid=798) |
Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - guberman - 13th October 2014 stiff Wrote:Едно е сигурно обаче, щом кутиите още ги има, значи с много повече от онези черните. Вероятно този бокс сет също ще стане рядкост след време, но едва ли ще струва толкова, колкото онази тъпа черна купия. Червените кутии са в пъти повече,това е сигурно.И стига си ругал черната ,много си е добра,а в момента спокойно можеш да и вземеш една хилядарка.... Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - stiff - 13th October 2014 guberman Wrote:Червените кутии са в пъти повече,това е сигурно.И стига си ругал черната ,много си е добра,а в момента спокойно можеш да и вземеш една хилядарка.... А, аз й се кефя, и на бокс сета с пикчърите му се кефя, просто не си заслужава цената в момента. Че мога, мога... То и ти можеш, ама дали ще ги продадем е отделен въпрос. Реторичен. ![]() Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - Dragontear - 14th October 2014 ![]() Ето с какво се е сдобил днес Близнака! Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - stiff - 15th October 2014 От източника, както се казва. Ние ще почакаме още няколко дни. Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - stiff - 22nd October 2014 Моята кутия пристигна днес. Доста по-малка е от предишната. Мисля, че черната е по-яка. Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - crimsonrider - 22nd October 2014 Първата партида ми пристигна днес. Синглите не съм ги пускал все още, в момента си оправям звука в ушите с оригиналното английско издание на дебютния. Да, за съжаление съм разочарован от звука на преизданието. Не знам от какъв ориджинъл мастер са ги кътвали, но звучи супер дигитално. Няма и помен от динамиката на оригинала. Звука е супер детайлен, даже на места ми се чуват неща в микса, които сякаш ги чувам за първи път. Очаквах по-аналогово звучене. Въпреки това, от продуктова гледна точка на изданието съм доволен. Винила си тежи и придава едно усещане за масивност, като го поднасяш към платера. Кориците са на ниво. Цветовете са малко по-тъмни отколкото би трябвало, като че ли. Както и да е, ще изчакам малко по-свободно време за да изслушам на спокойствие и другите неща. Кутията и на мен ми се вижда някак тясна. Незнам как ще се поберат и деветте плочи в нея. А винила не обича да стои на тясно. Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - stiff - 23rd October 2014 Моите ще си останат запечатани. Нямам нужда да ги слушам. За слушане ми са японските първи издания, въпреки че тези дни ако изобщо слушам Maiden, това са по-скоро последните албуми, щото тези до 1992 ги знам наизуст и ги пускам доста рядко. 20-30 години слушане не са малко време. Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - crimsonrider - 24th October 2014 Killers и The Number of the Beast - ужасен звук, затворена сцена, странен баланс...Отново някой седнал на ушите си си е играл с еквалайзера. "Аудиофилски" издания - дрън-дрън. Използваните мастери са същите като на миналогодишните пикчъри. Единственото ценно нещо в това преиздание са синглите, които звучат изненадващо добре. Другото си е поредния безмислен рип-офф. За тези,че и по-малко пари човек може да си намери първите издания и то в NM състояние. Имах желание, но - order cancelled! :edfinger: Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - Dragontear - 26th October 2014 Моите още ги няма ![]() Преиздават първите 8 албума на IRON MAIDEN на 180-грамо - Dragontear - 2nd November 2014 Най-накрая и моята кутия пристигна. Вече се бях притеснил ![]() |