Iron Maiden Bulgaria Forum
Nicko McBrain е получил инсулт през Януари - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Новини (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Nicko McBrain е получил инсулт през Януари (/showthread.php?tid=884)Nicko McBrain е получил инсулт през Януари - Dragontear - 3rd August 2023

Това е нещо което обсъждахме в началото на турнето.
Свиренето му се е променило дори говорът му беше различен (когато представяше барабаните си)

На всички ни беше ясно че има нещо но не знаехме какво....Quote:
Здравейте момчета и момичета,
Надявам се това съобщение да ви намера в крепко здраве!
Причината, поради която ви пиша днес, е да ви уведомя за много сериозен здравословен проблем, през който преминах. През януари получих инсулт, благодаря на Господ, че беше лек, или както го наричат - Преходна исхемична атака (TIA). Това ме остави парализиран от дясната ми страна от рамото ми надолу, разбира се бях много притеснен, че кариерата ми е приключила, но с любовта и подкрепата на моята съпруга, Ребека и семейството ми, моите лекари, особено Джули, моят терапевт , и моето семейство в Iron Maiden, успях да възстановя до около 70%. След 10 седмици интензивна терапия почти беше време да започнем репетициите за нашето турне. Чувствам, че е важно да ви уведомя за това сега, вместо по-рано, тъй като бях загрижен главно да си върша работата и да се концентрирам върху възстановяването за да съм в 100% форма. Все още не съм там, но с Божията милост ставам все по-добре и по-силен с течение на седмиците.
Благодаря на всички за най-прекрасното и вълшебно турне досега, всички бяхте толкова невероятни.
Ами това е от мен. Бог да ви благослови всички, бъдете живи и здрави и очаквам с нетърпение да ви видя всички някъде след време. :-) :-)
Нико
Мениджърът Род Смолууд добавя – „Останалата част от групата и аз смятаме, че това, което Нико успя да постигне след инсулта, показва невероятна вяра и сила на волята и ние всички сме много горди с него. С този нов и много сложен в музикално отношение материал, той просто наведе глава и се концентрира върху възстановяването си. Честно казано не знаехме дали ще може да изнесе цяло шоу, докато репетициите на групата не започнаха през май и имаше толкова много подкрепа за него от групата и след това истинско облекчение за всички, когато видяхме, че ще може да го направи!"
„Нико, тъй като е Нико, той не искаше да вдига шум и да отвлича вниманието от турнето по това време, но сега, когато е сигурен, че скоро ще стигне до там, той смята, че вие, феновете, трябва да знаете направо от него, а не от някакви слухове! "
„Всички ние, разбира се, се радваме, че той се пребори с това толкова добре и очакваме с нетърпение още много турнета заедно, започвайки с трите концерта в Западна Канада и Power Trip в Калифорния, което предстои след няколко месеца. Нямаме търпение!


RE: Nicko McBrain е получил инсулт през Януари - Falkone - 8th November 2023

Бог наистина му е помогнал.


RE: Nicko McBrain е получил инсулт през Януари - Nicko666 - 23rd January 2024

Дано се възстанови напълно