Iron Maiden Bulgaria Forum
Метъл музиката - виновна или..? - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Общи приказки (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Метъл музиката - виновна или..? (/showthread.php?tid=91)

Pages: 1 2 3 4 5


Метъл музиката - виновна или..? - Morticia Dickinson - 9th November 2007

Пред няколко дни 18 годишно момче от Финаландия уби 8 души и после се самоуби.Вината беше прехвърлена върху музиката,която е слушало момчето,а по-точно метъл.Като се замислих винаги,когато стават такива убийства и винаги изпъкват това,че убиецът слуша метъл.

Мислите ли,че метълът има влияние и подтиква към насилие или просто когато някой има психически проблем музиката в случая няма вина?


Метъл музиката - виновна или..? - heavyuma - 9th November 2007

Метълът в никакъв случай не влияе и не подтиква към насилие! Ако е така, какво, всички психари, извършвали някога престъпления, са били метъли ли?:laugh: Това е пълна простотия!!! Единствено показва колко голяма част от хората наистина не харесват метъл и се стараят по всякакъв начин да го оплюят, а тези, които им се връзват са егати глупаците!:lol:
От друга страна, много ме е яд, че има такива гадни смотаняци, които плюят толкова показно метъла, но тази тема е дъъълга и широка!


Метъл музиката - виновна или..? - mickthomson - 9th November 2007

много ясно че метълът не е причината. Главната причина се е намирала някъде в самия него. За мен такива хора са много слаби в главата, не са наред психически, и е излишно да обвиняват, метъла за това. Ся верно Финладия, Блек, Дет ама незнам. За мен (вече го потретвамWinkметала не е виновен. Аз слушам секви "вариации" на метала, ама не съм утрепал никой още, нали, това си е няква травма можеби незнам, ама много мраза в точно такива случай да намесват музиката и по-точно метъла.


Метъл музиката - виновна или..? - Ludnichar - 9th November 2007

Интересно ако убиецът случайно не слуша метъл, не играе GTA или Manhunt и не гледа психо-филми какво ще измислят да е виновно...


Метъл музиката - виновна или..? - mickthomson - 9th November 2007

Ludnichar Wrote:Интересно ако убиецът случайно не слуша метъл, не играе GTA или Manhunt и не гледа психо-филми какво ще измислят да е виновно...

т'ва е верно.


Метъл музиката - виновна или..? - darky - 11th November 2007

зависи колко повърхностно е било тва хлапе че да му влияе


Метъл музиката - виновна или..? - the_trooper - 12th November 2007

"Хората" просто са настроени против метъла!Ако е слушал нещо друго нямаше да го споменават...


Метъл музиката - виновна или..? - The beasT - 23rd January 2008

По тоя повод защо ли не кажат, че някое момиче, починало от СПИН, чалгата му е виновна хD
Без коментар
Определено не музиката е виновна.. човека просто си е слушал правилната музика..Big Grin А това, че не е бил добре психически е напълно отделен въпрос :lol: .. Наскоро даже прочетох някъде, че метъл музиката водела и към загуба на мозъчни клетки хD Че в такъв случай да ми се е изсушил мозъкът досега х.Х Моето мнение напълно се припокрива с това на heavyuma:
"Единствено показва колко голяма част от хората наистина не харесват метъл и се стараят по всякакъв начин да го оплюят, а тези, които им се връзват са егати глупаците!"
Smile А музиката с нищо не е виновнаМетъл музиката - виновна или..? - Warrior Of Ice - 25th January 2008

Що за глупости... За един психически нестабилен човек винаги ще се намери някакъв повод да извърши подобно безумие. Ако не е метълът, ще е нещо друго.


Метъл музиката - виновна или..? - Serapch - 26th January 2008

преди обвиняваха,че убийците били играли игри с насилие,сега пък изкараха,че и музиката може да ги подтикне към убийствоHuh