Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Татуси!
хахах кофти момент! но поне нали са го завършили (все някогаWink и сега си е доволен човека Tongue
и аз съм ЗА стига да е измислено като хората. според мен татусът трябва да символизира нещо много важно за теб, а не първото нещо, което ти поадне пред очите и айдееее... това е и причината аз още да нямам- ще изчакам докато в главата ми се роди перфектният татус. а и ще трябва да стана на 18 за да не ме изхвърлят от нас Big Grin
"...and with strange aeons even death may die..."
Reply
СТИФ ЩЕ МЕ ПРОЩАВА !

Ама любовта ми към Maiden татуировка вече е другаде Big Grin

[Image: ironmaideneddiebythothf.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Не съм привърженик на та тутусите.Все пак такива като този на Стиф и постнатия от Нико ,радват окото.

Ако някой ден се реша да си татуирам все пак нещо,то ще е петолиние и на него с ноти изобразяващи интрото на Stairway To Heaven,The Rover на Zeppelin или Hallowed Be Thy Name,Infinite Dreams...
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Dragontear Wrote:СТИФ ЩЕ МЕ ПРОЩАВА !

Ама любовта ми към Maiden татуировка вече е другаде Big Grin

[Image: ironmaideneddiebythothf.jpg]
:eusa_clap::eusa_clap::eusa_clap:Това е!Край!
На кой е този крак,а?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Аз мисля в скоро време вече да действам. Един череп на лявото рамо със излязла змия от окото му, на дясното рамо сънохващач. А на десния крак но не със сигурност Еди и дявола от обложката на the number of the beast. Но за тези на рамената съм го решил твърдо. Smile На пиърсингите никак не се кефя, но на дългата коса и татусите твърдо да! На мен любимият ми пример за човек с татуси винаги е бил Лоренцо Ламас. Неговата татуйровка на рамото рулира отвсякъде. И винаги като се замисля за рокаджия с татус се сещам за него но той си е и такъв освен актйор. Не че има кой знае колко много добри филми освен ренегат и още няколко.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)