Threads: 0
О да Фреди Крюгер е един от любимите ми персонажи в киното на ужаса.

Ами аз мисля че римейка няма много да го бъде. А Фреди във трейлъра ми изглеждаше толкоз изменен от стария персонаж на Робърт Еглунд че никак не ми допадна да си призная. А на Hellraiser така и не изгледах всичките части. Ето още една класика по любимия ми писател!
http://www.imdb.com/title/tt0085382/
Последно на кино гледах сбъсъкът на титаните който доста ми хареса и завладя! Другият който гледах беше мисия лондон

забавен филм но очаквах по-добра игра на нашите актьори и продоценти! Но като за BG филм толкоз!:eusa_clap:
Аз много рядко ходя на кино последно гледах Аватар на 3Д много мега як филм. Но за римейка на Кошмари на Елм Стрийт съм обезателно на кино. Любимата ми сага на ужасите не мога да изпусна такова нещо. Въпреки че римейка сигурно няма да е нещо коий знае какво.

А зблъсака на титаните още не съм го гледал, ще чакам да се яви в нета. Сега мисля е още със скапано качество но като излезе на двд веднага ще го качи някой сигурен съм.
Threads: 2
bruce_666 Wrote:А зблъсака на титаните още не съм го гледал, ще чакам да се яви в нета. Сега мисля е още със скапано качество но като излезе на двд веднага ще го качи някой сигурен съм.
Въобще не си прави труда да го теглиш. Преди няколко дена го гледах на 3Д и никак не ми хареса. Глупав сценарий, плоска история, а актьорите са като борова горица.:no: За съжаление само ефектите бяха добре а другото просто :puke2:
Out of the Darkness, Brighter Than A Thousand Suns..
Позната история значи,

не съм и очаквал нещо особено. Сега режисйорите и сценаристите в Холивуд са големи калпазани общо взето и не могат да правят филми. Всичко се блъска яко с компютърни ефекти гледат да минат по евтино с направата на филма. А колко филми заснеха тук, неструващи и грам. Но какъв е смисъла от второразрядно кино което никой не харесва. Аватар бе много плют от някой но на мен ми хареса защото имаше смисъл. Обаче забелязах хора, които по време на прожекцията се разсейваха ровеха си по телефоните. Смееха се на някой сцени на, които се чудех защо изобщо се смеят. И после плюят а дори не са си направили труда поне грам да вникнат във замисъла на филма а само в ефектите му. Е и после са недоволни не става така. Аз съм фен на филмите с по-малко ефекти но правя изключения за нещата които си заслужават.
Threads: 18
Току-що се върнах от "Мисия Лондон".
Крахно посредствен филм,в който смешното трябваше да бъде псуването на Любо Нейков.Сценарий - 0.
Явно до толкова сме деградирали,че този филм да ни е смешен,защото наистина салона се попика от смях.
Препоръчвам го на феновете на плоските смешки ,гледали малко качествени филми.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Гледайте "Пасифик", въпреки че е американски се оказа учудващо реалистичен и увлекателен сериал за войната в Тихия океан между САЩ и Япония. Има яко патаклама:rockdevil:
ManOwaRadO Wrote:Гледайте "Пасифик", въпреки че е американски се оказа учудващо реалистичен и увлекателен сериал за войната в Тихия океан между САЩ и Япония. Има яко патаклама:rockdevil:
Абе аз доста харесвам такива филми, изобщо филми за войни и в древни и сегашни времена. Аз много харесвах сериала Братя По Оръжие. Тоя дават ли го по тв. шот гледах в метрото че има реклама но за HBO или трей си го дърпам.

Въпреки че най-добре да си го дърпам шот тук нямам кабена в София. Но за какво е нета. :devilsmiley:
Band of Brothers ли имаш впредвид? Ако да - именно за това става въпрос - това е нещо като морския варянт на този сериал, дори и част от екипа е същия. То си върви по НВО, всяка неделя излиза серия там и съответно на следващия ден - понеделник се качва в замундата (да живее пиратството:devilsmiley
Простете мързела на дебелото момче,за да проверява предишните страници,но почти съм убеден,че не е постнато

Наскоро гледах Hapiness и мисля,че е интересен по свой си начин и значително извратен...I like it