Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Татуси!
За или против татусите сте?Имате ли и ако да споделете някоя и друга снима!Аз имах една временна!Ето я:
[Image: 005209342.jpg]
[Image: icebruce.jpg]
Reply
аз съм за, ама нямам(все ощеWink, иначе в близко бъдеще като се опарича, може да си направа.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
ЗА съм, но зависи къде и какви са... и големината е от значение. Като тези критерии варират. Smile
If you're going through hell, keep going. - Sir Winston Churchill
Reply
И според мен е хубаво човек да си има някоя татуировка, в бъдеще мисля да си направя. Smile
Reply
Ако ме питаш мен съм ЗА....обожавам ги и пиерсингите....ако ме питаш за друго..ще ти кажа,че никой не гледа таттоото на тази снимка, а нещо друго.Big Grin
Поплакна им очите :edrool:
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Ако ме питаш мен съм ЗА....обожавам ги и пиерсингите....ако ме питаш за друго..ще ти кажа,че никой не гледа таттоото на тази снимка, а нещо друго.Big Grin

:laugh:
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Ако ме питаш мен съм ЗА....обожавам ги и пиерсингите....ако ме питаш за друго..ще ти кажа,че никой не гледа таттоото на тази снимка, а нещо друго.Big Grin

Хахаах Гери уби ме!Big Grin
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Няма лошо,стига да е красиво татуто
I don't want your sympathy
all i sense is endless apathy
my fragile mask crumbles
and i continue reconcile
my eternal safety lost by doubt
too long have i refused to shout...

If i stare in the mirror will i see my face
if i look in the mirror even if i gaze ?
NO...i only saw bitterness and tears
could you help me ? help me fight my fears
you're just empty...you never felt...
you're just empty...you can't help
Reply
Аз обичам татуировки по принцип. Wink Къде, каква, колко... Всичко е въпрос на специфичен вкус.

Ето я моята, която направих на дърти години Big Grin :

[Image: bloody_dragon_c8fed.jpg]

Друга нямам намерение да си слагам в близките години. Big Grin

Предпочитам татуировките на дамите да не са много и да не са големи. На по-дискретно място е по-добре... Това важи с огромна сила за по-младите. Понякога под влияние на силни чувства и разни други емоции Wink могат да си праснат нещо, което да се чудят как да скрият след време. :eusa_think:
Reply
[Image: 005875100-big.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)