Threads: 15
30th December 2008, 15:24
(This post was last modified: 30th December 2008, 15:26 by aces_high.)
Франк Запа:„Има повече глупост, отколкото водород във вселената, и тя има по- дълъг живот.“
Ози""Не мога да правя любов със съпругата си. На антидепресанти съм. Взимам четири хапчета виагра и не действа - нищо не става! Ако спра антидепресантите, полудявам."
Threads: 1
30th December 2008, 17:21
aces_high Wrote:Франк Запа:„Има повече глупост, отколкото водород във вселената, и тя има по- дълъг живот.“
Ози""Не мога да правя любов със съпругата си. На антидепресанти съм. Взимам четири хапчета виагра и не действа - нищо не става! Ако спра антидепресантите, полудявам."
Не знам за Ози, ама и без антидепресанти човек трудно ще прави любов с шушумига
"Being sober on a bus is, like, totally different than being drunk on a bus." - Едва ли някой не се досеща кой го е казал това
Ози. Много любим лаф, напомня ми на ученическите екскурзии
Threads: 0
Не просто Ози разбива :
„Мога откровено да кажа, че всички лоши неща, които са ми се случили са били директно свързани с дрога или алкохол. Все пак трезвен никога не бих уринирал на площада в девет часа сутринта, облечен в женска вечерна рокля.“
:happy:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Threads: 387
Country:
Leviatan Wrote:Не знам за Ози, ама и без антидепресанти човек трудно ще прави любов с шушумига
Тука има нещо много странно навързано...
Иска да прави любов с жена си заради виаграта, а е на анти депресанти именно заради нея. ....човека се погубва :no:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 27
"Глупаво е да разправям наляво и надясно, че Maiden ще ги има и през 2010..."
Bruce Dickinson, 1988
Threads: 5
Глупово не глупаво,вече почти си е факт!
Threads: 0
Не само ще ги има, но живот и здраве ще се вихрят на турне за новия албум :rockdevil:
[SIGPIC][/SIGPIC]
vgeorgiev Wrote:Не само ще ги има, но живот и здраве ще се вихрят на турне за новия албум :rockdevil:
Имам усещането, че новия албум или ще е абсолютен шедьовър или нищо особено...но това за шедьовъра- наистина ми се струва, че ще е абсолютен връх, просто предчувствие:rockdevil:
Threads: 5