21st April 2009, 10:48
Manowar се опитват с десетина думи да напишат куп песни и албуми, и като гледам им се получава
[SIGPIC][/SIGPIC]
METALLICA слушат албум на поп-фолк певицата Силви
|
21st April 2009, 10:48
Manowar се опитват с десетина думи да напишат куп песни и албуми, и като гледам им се получава
[SIGPIC][/SIGPIC]
22nd April 2009, 16:44
(This post was last modified: 22nd April 2009, 16:48 by Vladimir Ivanov.)
нали знаете как си пишат текстовете,
имат няколко зарчета на който пише : war; sword; battle; hero; dragon; fire; steel; ... хвърлят ги и каквото се падне, това е виж, при музиката е малко по - сложно... за това си имат техен си Стив Харис - Джоуи ДеМайо който обича да излиза полугол на сцената, да показва мускули (сетих се за Стенли, когато спряхме веднага след като минахме границата на Сърбия и да къса струни със зъби отклонихме се от темата за Металка, не знам защо когато някои каже нещо смешно за някоя група и винаги някой друг казва: А, Менъуор ? :rockdevil:
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with The slaughter of innocence And I will pray for her. I will call her name out loud. I would bleed for her. If I could only see her now. Circle of fire my baptism of joy at an end it seems The seventh lamb slain, the book of life opens before me. And I will pray for you. ...Some day I may return. Don't you cry for me Beyond is where I learn.[/COLOR]
22nd April 2009, 21:06
Benjamin_Breeg Wrote:не знам защо когато някои каже нещо смешно за някоя група и винаги някой друг казва: А, Менъуор ?Защото силно преобладават повърхностно запознатите хейтъри водещи се по съвременната мода за оплюване и измисляне на постановки, която е продиктувала и написването на статията за Металика.
23rd April 2009, 09:19
По-точно нямаше как да бъде казано
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever... |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |