Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Григор Димитров
В последните години са много малко нещата в Българския спорт, които да ни карат да сме горди...

Григор обаче определено е едно от тях! Тази вечер той отново показа огромния си потенциал и само липсата на опит, а и голямата доза късмет на Симон му попречиха да продължи напред!
Дано продължава все така да се развива и един ден да се нареди сред най-добрите в тениса, защото напоследък в спорта ни определено има огромен недостиг на спортни герои, които да ни радват със своите постижения!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Снощи Григор просто ме изпълни то всякъде. Много се радвах на играта му, но уви, факт е, че му липсва опита на елита. Днес само това ми повтаряха. Еми мамка му, той е по-малък от мен с 2 месеца и половина. Big Grin

Quote:защото напоследък в спорта ни определено има огромен недостиг на спортни герои, които да ни радват със своите постижения!
+1 защото колкото и да съм за Ман Ю, и колкото да хвалят Бербатов българските медии (а те просто прекаляват със спекулациитеWink, не е показал нищо запомнящо се с изключение на 50-60 минути игра общо.

А на Григор му пожелавам да продължи своето развитие, и дай Боже, да го видим след някоя друга година в Топ 10. Smile
Reply
Познавам Григор от отдавна,тренирали сме като малки заедно и още тогава загатваше за голямо бъдеще.По цял ден играеше,помогна му и факта ,че баща му е треньор ,но главно сам постигна целта си и се изкачи до високото стъпало.Сега му предстои най-трудното да пробие при големите ,а после евентуално още по-трудното да се задържи там.Един взет сет срещу Надал е голям престиж и нищо повече.С неговите възможности може да стигне изключително далече.
УСПЕХ!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Ок изостанала съм, от поста на Кико разбирам, че е тенесист и че е играл срещу Надал :wub:. Та какво точно е направил?
Reply
Григор е момче на 17 години с българска кръв във вените си!
Миналата седмица игра срещу Надал и успя да му вземе един сет в мач, който се играеше до 2 (не до 3)!
А преди 2 дни игра срещу осмия в света и за малко да го отстрани, но оня извади мега късмет и това, в комбинация с липсата на опит в Григор все пак наклони везните в негова полза!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Яснооо е браво тогава на момчето заслужава адмирации. :eusa_clap:
За 17 годишно момче това си е напрааво :blink:, баси постижението. :eusa_clap:
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)