Threads: 27
Dragontear Wrote:Какви са според вас факторите които възспират такъв концерт?
Няколко.
Първо, на Scorpions не е имало 30 000 души. Това е просто невъзможно на стадион, който събера не повече от 15-17 000 и то пряко сили. Забрави за надутите цифри, които се пишат. Това е пропаганда. Хората "отвътре" ще ти кажат реалния капацитет на този наистина селски стадион.
Второ, условията в Каварна не съответстват на т.нар. тех. райдър на групата и това също го знам от сигурно място, защото вече СА ПРАВЕНИ опити за Maiden в Каварна.
Трето, Motley Crue са голяма група и аз ги харесвам, но те са напълно несъизмерими като мащаб с Maiden- особено по популярност тук, в България.
Четвърто, в подкрепа на второто и първото /най-важните доводи/, е че НИТО ЕДНА група от ранга на Iron Maiden (AC/DC, Metallica etc.) не е свирила там.
Отделно от това, Калиакра Рок Фест не е никакъв фестивал, а денонощна кебапчийница с шепа вечерни концерти.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 23
Нико не ми се ще да влизам в некви безсмислени спорове, особено с теб, но с някои неща не мога се съглася. Първо Mоtley Crue не са пикли, а са една от най-влиятелните банди през 80те на американската и световна сцена. Изискванията им може да са наистина налудничиви, но пичовете са луди като цяло. Един термин, с който обичам да ги охарактеризявам е : no band has consumed as many drugs and as much booze without dying. Това е. Това са Motley. Такива са си още от самото начало.
На Scorpions са били около 12 000 като в Каварна не виждам как ще се съберат 30 000.
Maiden по мащаб са много по-голяма група от всички, които са свирили в Каварна и ми е трудно да си ги представя как ще забият там. Все едно AC/DC, Metallica, Rolling Stones да свирят в Каварна.
Не казвам, че е невъзможно, но ми се струва много трудно постижимо.
P.S. Сега прочетох поста на Стифф и виждам, че се покриваме за някои неща...
Понеделник вечерта ще обявят първите групи за тазгодишния Download Festival, който ще се проведе от 11ти до 13ти юни.
Как мислите, дали Maiden ще участват ?
Като че ли е малко раничко като се имат в предвид официално обявените им дати до момента, но пък GMM е само 2 седмици по-късно, а си мисля, че ще искат да обиколят доста фестивали това лято.
На официалния сайт на Maiden пише, че Sonisphere ще е единствената концертна дата в Обединеното кралство през 2010, така че едва ли ще свирят на Download. За GMM има слухове доста отдавна, но все още са само слухове...  ad:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
stiff Wrote:На официалния сайт на Maiden пише, че Sonisphere ще е единствената концертна дата в Обединеното кралство през 2010, така че едва ли ще свирят на Download.
Вярно. Бях забравил за това.
Threads: 18
Ник,първо и основно,както пичовете преди мен казаха,в Каварна не е свирила група от такъв ранг,с такова шоу.Второ там ходят кажи речи само НЕактуални групи,такива ,които не са отдавна под светлините на прожекторите.Такива са Скорпиънс,Млековар,Туистед Систър и т.н
Мейдън са група,която в Европа свири само на най-най местата.Естествено има и изключения,но едва ли Каварна ще е едно от тях.
Второ,не знам за вас ,но аз лично крайно не желая Мейдън да паднат толкова ниско,че да свирят там.Феста наистина е ниско ниво или както Стиф каза -денонощна кебапчийница.Не бих искал да ги видя там.
Мене ме е яд,че в София бяха на Локомотив а после позьорите от Дипьеш Мод ги сложха на националния ,както и Мадона.
А иначе тая година не е имало в Каварна повече от 13,000.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Кико Wrote:Мене ме е яд,че в София бяха на Локомотив а после позьорите от Дипьеш Мод ги сложха на националния ,както и Мадона.
А иначе тая година не е имало в Каварна повече от 13,000.
Depeche Mode бяха на Локомотив, но иначе съм съгласен с почти всичко, което каза.
Threads: 18
stiff Wrote:Depeche Mode бяха на Локомотив, но иначе съм съгласен с почти всичко, което каза.
Имах в предвид,втория концерт,който го отмениха.Той беше насрочен за Васил Левски,както и Металика.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 16
Така... Първо Нико слуша Motley Crue повече от 10 години, така че не се захващайте за тая дума Пикли..много ви моля......
Честно казано..не ме интересува къде ще свирят...само искам да ги видя, защото адски ме плаши това, последен албум. Мейдън няма да съберат кой знае колко много хора, защо ли.... защото селяните в нашата страничка, очакват Мейдън да им свирят песнички от старите албуми. А както всички знаете те ще свирят новият си албум. Не искам да става като 2007, да се излее един куп помия, колко зле бил концерта, колко тъпи песни, колко студено отношение..и т.н. (което е абсурдно!!!! , който е бил на оградите знае какво става въпрос, и най-вече който е фен на тази група, знаеше какво ще представлява турнето!!!). Честно казано, българският фен НЕ заслужава концерт на Мейдън в България.
Защото такива като нас, (за които това не е просто музика, а нещо много повече ) ще направят всичко за да ги гледат независимо колко далеч трябва да пътуват.
Така че и аз викам стягайте портфейлите, и да пестим за предстоящото турне. Ако обявят нещо от сорта на Гърция, Румъния и нещо още близко (Словения, Сърбия, Чехия, Хърватска, Турция  ..викам да посетим поне 2 държави.
Threads: 17
Ей, много сте обидчиви! Забележката за малката буква си беше на базик!
Иначе съм съгласен с Гери - хората тук е не заслужават концерт на Maiden! Пък и според мен е много по-яко да си направим едно брутално пътуване и да се размажем на макс!
|