Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THE FINAL FRONTIER TOUR 2010/2011
Просто не ми се вижда уместно да гледаме Мейдън 4 пъти на Сонисфиър - тук в Румъния,Турция и Гърция, пък и групите ще са 99 % същите.По-хубаво да ги гледаме 2 пъти на ерата и останалите да са им самотстоятелни нейде из близката Европа.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Просто не ми се вижда уместно да гледаме Мейдън 4 пъти на Сонисфиър - тук в Румъния,Турция и Гърция, пък и групите ще са 99 % същите.По-хубаво да ги гледаме 2 пъти на ерата и останалите да са им самотстоятелни нейде из близката Европа.

Много добре разбирам гледната ти точка за фестивалите, Гери, знаеш, че и аз съм на същото мнение. Просто за момента ми е трудно да кажа за юли, че не знам дотогава. Но както вече казах, имам код за предварителна продажба, с който могат да се купят 4 билета за където и да е в Англия, така че ако някой иска, да казва. Smile
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Стифф, на какви цени вървят билетите за Лондон, че не се сещам някъде да съм прочел цена? Само таксите които се плащат към билета.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Dr. Feelgood Wrote:Стифф, на какви цени вървят билетите за Лондон, че не се сещам някъде да съм прочел цена? Само таксите които се плащат към билета.

42.75
45.25
48.75

Цените са с включени такси. В британски паунди. За O2, Лондон. Мисля, че има и пощенски разходи.

[Image: l_d6d071f08fe5430db029c32cf8954826.jpg]
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Reply
stiff Wrote:Много добре разбирам гледната ти точка за фестивалите, Гери, знаеш, че и аз съм на същото мнение. Просто за момента ми е трудно да кажа за юли, че не знам дотогава. Но както вече казах, имам код за предварителна продажба, с който могат да се купят 4 билета за където и да е в Англия, така че ако някой иска, да казва. Smile

Аз също имам код за 4 билета,ако искате и аз ще го дам .
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
На 18 ноември ще обявят европейски дати, но съдейки по банера на официалния сайт, ще бъдат само за Франция, Германия и Холандия.
Reply
и след това сме ние - Скандинавия е обявена, Англия също. Като обяват тези дати остават Централна и Източна Европа Big Grin
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Стифф, мерси за информацията. Интересно е, че разделят трибуните просто на двете нива, а няма отделни категории билети за отделните блокове. :eusa_think:

Ае само на мен ли леко почна да ми дотяга от тези непрестанни банери и прочие. Със сигурност се прави с цел, ама на мен ми омръзна.
Мениджмънта вместо да се занимава с тези глупости да вземе да наеме един свестен уеб програмист и най-накрая да се оправи сайта, който си стои така от 100 години. Същите сайтове малките япончета ги правят в училище във втори клас. Пълен смях.

Иначе... чакаме да дойде и нашия ред за датите. Smile
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Reply
Охоооо айде Франция Here We Come....:rockdevil:
Reply
Май и Юни цените на билетите до Париж са между 80-100 лева.За Дортмунд-между 40-80лв.Дано има дати за тези градове.За Айдховен са около 80лв.Уф,много съм нетърпелива.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
2 Guest(s)