Threads: 27
Концертът в Москва наближава все повече и сокро ще разберем сетлист, мърч, турбук и всичко останало.:rockdevil:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 438
Country:
ООО да още малко остана ... дочух че и в близките 5 дни ще е ясно и кой ще е на българският Sonisphere.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 5
Надявам се наистина да са 5 дни, защото вече мина края на януари...
Threads: 0
Аха,да не кажем че е февруари.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Threads: 18
Според мен,причината се крие в това, че в България вкусът на повечето фенове е меко-казано странен. Като се има предвид,че миналата година Менуор идваха и се наложи да свирят на сцената след групи като Alice In Chains и Stone Sour,които във всяка нормална държава са възприемани доста по-високо от "кралете", нищо чудно и тази година да има нещо такова,което да предизвиква забавяне.
Не че слушам Слипнот или някоя от другите нови банди,които са анонсирани,но като съдя по коментарите в Катехизис относно групите,обявени за останалите държави,където ще се проведе Сонисфиър,ми се драйфа.
"Ее как така Моторхед ще подгряват Слипнот?" . "К'ви са тея Bring me the horizon?" и т.н
В интерес на истината, Моротхед свириха в Бирмингам преди 2 месеца и концертът им се проведе в клуб за 500 човека,докато ако СЛипнот дойдат,съмнявам се да свирят пред по-малко от 10 000. Не поставям Моторхед пред Слипнот,не ме разбирайте погрешно.Леми е Бог,но всяко нещо си има време и място. В България това още не сме го разбрали и затова сигурно Болкан в момента се чудят кой съвременник на Ковърдейл да докарат още, за да продадат нещо.
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 27
Кико, защо изобщо четеш Катамензис? Не си давай зор. Там хъркат най-големите хралупи и псевдоинтелигенти на нашенска земя. Ночинът им на изразяване е като от роман на Вазов. Обичат да казват неща като Сабатон-я, думи като "витиеват" и най-вероятно се мажат със свинска мас и тичат в горите нощем с мечове в ръце. :rockdevil:
Иначе, Брус даде инти за руско списание и каза, че в новия сет ще има 4 парчета от новия албум. Да видим...
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 438
Country:
4th February 2011, 20:09
(This post was last modified: 4th February 2011, 20:13 by Dragontear.)
Кико стига размива темата .... следващия път ще ти изтрия поста....
Нали имаме друга такава тема
^Само 4?? Незнам дали ме разочарова или радва това
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 18
Със сигурност ще откриват със Сателита,после вероятно Ел Дорадо и остават според мен Coming Home,The Talisman или WTWWB.
В интервю за една канадска медиа,дадено лятото,Брус спомена колко емоции му носи пеенто на Талисмана и колко обича да я пее,така че не смятам,че ще я подминат.Coming Home също не ми се вярва...
Инак,ако се замисля,по-добре ще е да жертват Ел Дорадо,но не вярвам,тъй като до момента е практика още от 80те,да отварят с първите две песни от актуалния албум.Може би само по време на турнето на 7-мия син това правило е леко нарушено,тъй като ако не се лъжа Infinite Dreams я изпълняват четвърта в сета,ако не се лъжа.
Ще видим...
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Threads: 23
stiff Wrote:Иначе, Брус даде инти за руско списание и каза, че в новия сет ще има 4 парчета от новия албум. Да видим...
Хмммм. Не ме кефи особено това. Ясно е, че The Final Frontier и El Dorado ще са вътре. И след това най-вероятно Coming Home и The Talisman... Аз се надявам на поне 5, та дори 6 песни, защото в противен случай няма вариант да чуя любимата ми песен от албума - Starblind.
Ясно е, че ще е добре El Dorado въобще да не я свирят, само че историята, да речем с Wildest Dreams, не ни дава повод за такава надежда.
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 1
Кико Wrote:Според мен,причината се крие в това, че в България вкусът на повечето фенове е меко-казано странен.
Не бих казал странен.Просто когато тези групи са били на 20-30г ,т.е. в разцвета си, сме нямали възможност да ги гледаме и да им се радваме по концерти и фестивали,докато в Бирмингам ги гледат вече 30 г и нормално да са втръснали на хората и да предпочитат новото ...Пък и моя/твоя вкус едва ли се определя от това какво харесва Джон от Англия или Америка.
|