Threads: 27
13th February 2013, 20:28
Dr. Feelgood Wrote:Пътят до Загреб е прекрасен. От Ниш се качваш на магистралата и не слизаш от нея до Загреб.
Разстоянието е 800 км.
А за времетраене(ако се пътува с автобус
, мислете си, че е същото като пътуването до Будапеща.
Останал съм с впечатление, че бавно се пътува до там, някой ми беше казал преди години, но явно вече не е така или нещо не съм разбрал още тогава.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 23
14th February 2013, 10:33
stiff Wrote:Останал съм с впечатление, че бавно се пътува до там, някой ми беше казал преди години, но явно вече не е така или нещо не съм разбрал още тогава.
Ами аз пътувах до там преди 2 години с кола. И с нормално каране, достатъчно спирания по пътя за почивка, плюс преминаването през границите, стигнахме за осем - осем и половина часа.
Десетина дни по-късно пътувах до Атина и пътя ми се стори цяла вечност, а разстоянието е единтично
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Threads: 0
14th February 2013, 12:27
Супер си е пътя до Загреб - единствено София - Ниш не е магистрала, и преминаването през Белград е гадно. Единствен минус спрямо Атина е преминаването на 2 не-шенгенски и не-ЕС граници. Иначе и градът е страхотен, и страната. Ако няма в Белград (много малко вероятно да има

, у нас или в Букурещ, това е най-добрия вариант според мен.
Threads: 0
20th February 2013, 13:10
пу за мен сонисфер франция - Maiden,Megadeth,Motorhead, Slayer etc.
07 Beograd 07 Sofia 08 Bucharest 09 Beograd 10 Budapest 11 Athens
Threads: 4
На мен ми се гледат в Прага и в момента навивам жената

:devilsmiley:
Threads: 16
Айде обявиха и Турция!
Обаче имам странното предчувствие, че ще добавят само още една дата или нашата, или Атина. Като гледам как им върви турнето има място за още един концерт.
Threads: 16
Направих си труда да погледна цените в Турция. Понеже още няма цени за Мейдън, видях за Депеш. Билета за даймънд съркъл е 280 лв!!. Не ми се вярва за Мейдън да е кой-знае колко по-малко, така че тая дестинация отпада. Баси за такиав пари ще отида до Гермния.
Morticia Dickinson Wrote:Айде обявиха и Турция!
Обаче имам странното предчувствие, че ще добавят само още една дата или нашата, или Атина. Като гледам как им върви турнето има място за още един концерт.
И на мен ми се струва, че ще се обяви още един концерт на около, с който общо да станат 4 концерта на Балканите. Пет ми се виждат вече леко в повече, но да видим
1. Seventh Son of a Seventh Son // 2. Piece of Mind // 3. Brave New World // 4. Powerslave // 5. The Number of the Beast
Morticia Dickinson Wrote:Направих си труда да погледна цените в Турция. Понеже още няма цени за Мейдън, видях за Депеш. Билета за даймънд съркъл е 280 лв!!. Не ми се вярва за Мейдън да е кой-знае колко по-малко, така че тая дестинация отпада. Баси за такиав пари ще отида до Гермния.
Принципно очаквам скъпите билети в Турция да са наистина скъпи, а пък евтините в задните части на стадиона да са доста тънки, в сравнение с обичайните цени за съответното турне. Подобна беше ситуацията с концерта на Bon Jovi преди 2 години. Не бих се учудил и на 200 кинта за фронт ъф стейдж.
Threads: 437
Country:
Ам а кои 4 балкански визираш?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...