Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN С КОНЦЕРТ В РУМЪНИЯ?
Morticia Dickinson Wrote:И след всичко това достигнах до извода, че това ми беше 7-ия концерт от 7 тяхни концерта!!!!!!

:eusa_think:
Reply
Аз пък искам официално да се изфукам, че ще ходя на концерта в Лондон на 4.август. :rockdevil: :rockdevil:
Reply
Много силен концерт!!! Поне аз така го почувствах и както си говорихме с Гери сякаш за първи път ги виждаме! Сета убийствен а SSOSS звучеше като магия. И като че ли в думите на близнака има истина- тези хора имат енергия за още поне 7 години...Перфектния концерт просто!!!
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
Кефя се за вас,хора!И най-ми е гот,че на вас ви е гот.Аз бях най-отпред благодарение на вас и определено успях да "видя" групата за пръв път.Забележителен концерт,просто невероятен.Сълзите в очите на момичетата казват всичко,едно голямо благодаря от мен....
Reply
Уф, да Confusedad: Извинете ме, попринцип не съм емоционален човек, но когато става въпрос за Мейдън винаги си изплаквам очите. Това беше 7-ия ми концерт, а плаках все едно ги виждам за пръв път. Confusedad:
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB /  14.08.10 - HU /  15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR /  24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Reply
Боби ааз пък се радвам, че не съм единствения човек, който е забелязал че има проблем със звука
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Dragontear Wrote:Боби ааз пък се радвам, че не съм единствения човек, който е забелязал че има проблем със звука

За проблемите със звука се заговори още миналата година на щатското турне, но в Румъния звукът беше направо чуден в сравнение с този в Париж.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Явно откакто тон режисьора им е се подвизава на бас в VOODOO SIX а не зад пулта нещата са се влошили.

Гледам и в IMOC форума хората се оплакват от звука на доста места.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Просто Дъг Хол вече не е тон режисьор. Confusedad: Ето какво писаха Maiden Revelations по случая:

"The great Doug Hall is no longer in charge of MAIDEN's front-of-house, and there has been widespread criticism of below-par sound quality throughout the tour.

The guitars are sorely missing in the mix, with even the solos sometimes being hard to discern. Nicko's [McBrain] drums are booming and present throughout, but Steve's [Harris] bass (of all things) go missing with regularity. There's something weird about hearing the intro to 'The Clairvoyant' without actually feeling the bass in your gut…

"Yes, this is an issue. There is no reason why the best band in the world should not have the best sound in the world. It's been an ongoing complaint since the first gig of 2012, and over a year later I have to agree — the sound lets the band down, and is also a lot less than the fans deserve."
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Концертът беше велик!Важна е магията,която всички усетихме!На SSOTSS вече не издържах и се разплаках от кеф!Когато хвърлихме знамето и Брус го развя се почувствах пък супер горд!Всичко беше невероятно!Иначе да,и аз усетих,че звука не беше на ниво в началото,чак на The Trooper го оправиха.Китарите бяха много тихи,а басът много кънтеше,но това си е бял кахър,не това е най-важното!А и май така е било само в средата отпред,на останалите места мисля,че всичко е било ОК!Чувството да си на концерт на Мейдън е незаменимо с нищо друго,това е!Нямам търпение за следващия ми концерт,дано имам късмет да е колкото се може по-скоро! Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)