Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Класация 2010
10-те най-добри албуми:

01. ACCEPT - "Blood of the Nations" - За мен това не е просто албумът на годината, за мен това е албумът на десетилетието! Няма слаб момент, слушам го отново и отново и просто не мога да спра да му се наслаждавам. Mark Tornillo пее така, както е пял Удо през 80-те, a дори и по-добре. Трютата ... знаете си. Big Grin
02. KAMELOT - "Poetry for the Poisoned" - Колкото и да мрънкат пуританите, албумът на KAMELOT е великолепие и половина.
03. MASTERPLAN - "Time to be King" - Jorn Lande се завърна и помогна за това Masterplan да не станат голямото нищо, в което бяха започнали да се превръщат. Чуйте "Kisses From You" и кажете дали не ви се струва, че Queen са още живи.
04. IRON MAIDEN - "The Final Frontier" - Слагам Maiden на четвърто място, не защото са Maiden, или защото това е форумът на фенклуба, а защото TFF разкрива някои нови хоризонти, които не подозирахме, че групата може да представи. Но е зверски як, да му се невиди.
05. CREMATORY - "Infinity" - Много goth-ин албум! Ама много! "Sense of Time", едноименната и убийственият кавър по Depeche Mode "Black Celebration" просто са писани, за да бъдат свирени на живо. В случай, че сте забравили, да напомня - Felix е голям !
06. AVENGED SEVENFOLD - "Nightmare" - Албумът на A7X, който ме спечели като техен фен - нещо, за което се кълнях, че няма как да стане. Жалко за Jimmy Sullivan, обаче...
07. DIMMU BORGIR - "Abrahadabra" - DIMMU BORGIR вече надминаха всякакви стилови граници и за тях няма никакво значение дали профаните мрънкат, че не свирят блек, особено след като вадят такива велики тави. Предвиждам, че след години на този албум ще се гледа като класика в екстремната музика.
08. DARK TRANQUILLITY - "We Are The Void" - Няма какво да ви рекламирам DARK TRANQUILLITY. Трябва само да се досетите, че аз слушам само яки неща! Затова, ако не сте слушали "We Are The Void", сега е моментът!
09. ASPERA - "Ripples" - Aspera са млада прогресивметъл банда от Норвегия и това е техният дебют. Докато са го записвали, членовете на бандата са били на по 18-19 години, но качеството на музиката е много високо. Препоръчвам на хора с широки музикални вкусове. Впрочем, ASPERA вече се казват ABOVE SYMMETRY, поради юридически причини.
10. HELLOWEEN - "7 Sinners" - Както качествено ги бях отписал като група, тиквите ме върнаха при феновете си със своя най-твърд и смислен албум от доста дълго време. До такава степен, че сега броя дните до поредния им концерт в София.

Разочарованието на 2010 :

Смъртта на Ronnie James Dio ;(

Смъртта на Steve Lee от GOTTHARD ;(

Албумът на CIRCLE II CIRCLE....слабо, Зак, много слабо

5-те най-добри видеоклипове на 2010

01. ACCEPT - Teutonic Terror - Искате МЕТЪЛ-клип ? На ви. Smile
02. DIMMU BORGIR - Gateways - Откъдето и да го погледнеш, професионализъм лъха във всеки пиксел на всеки кадър.
03. CRADLE OF FILTH - Forgive me... - Dani носи брокат, но това прави клипа по-як, вместо по-тъп.

Скоро май не съм гледал достатъчно нови клипове...

Най-добрите 5 концерта в рамките на България

01. ACCEPT , ъфкорс
02. HYPOCRISY
03. GAMMA RAY
04. AC/DC
05. MEGADETH

Най-лошите 5 концерта в България

01. W.A.S.P. - просто не се получи, въпреки моментния ми възторг след концерта.
02. TARJA TURUNEN - за пореден път се убедих, че Tarja без Nightwish е една голяма кръгла нула. Обратното също го мисля.

Кои групи искате да видим в БГ.

01. Iron Maiden, Brainstorm, Kamelot, Jon Oliva's Pain, Symphony X, Nevermore, Chthonic....и други.
Reply

Messages In This Thread
Класация 2010 - by Morticia Dickinson - 30th December 2010, 00:43
Класация 2010 - by Кико - 30th December 2010, 01:20
Класация 2010 - by EvilDev - 30th December 2010, 02:44
Класация 2010 - by kosio - 30th December 2010, 11:20
Класация 2010 - by Dr. Feelgood - 30th December 2010, 12:32
Класация 2010 - by Кико - 30th December 2010, 17:16
Класация 2010 - by vladistz - 2nd January 2011, 13:40
Класация 2010 - by Ludnichar - 14th January 2011, 20:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: