9th May 2009, 19:28
Всеизвестно е, че много от по-старите /а и от по-новите/ фенове недолюбват Яник. Останал съм с впечатление, че това е най-вече заради шутовския имидж на сцената и меко казано свободните импровизации, които прави на студийните версии на солата в песните.
Аз лично така и не го обикнах поради горните причини, а и защото все си спомнях как замести Ейдриън в началото на 1990 /не че е виновен нещо, ама.../, но преди две-три години преоцених отношението си и стигнах до извода, че не съм имал право да бъда толкова строг. Яник изкара в тази група повече време от Ейдриън и написа много хубави песни, сред които Dance of Death и The Legacy.
Интересно ми е какво мислите за Яник вие.
П.С. Написал съм "е", вместо "и" в Яник в заглавието на темата по погрешка. Дали не можеш да го оправиш, нико, че много тъпо.
Аз лично така и не го обикнах поради горните причини, а и защото все си спомнях как замести Ейдриън в началото на 1990 /не че е виновен нещо, ама.../, но преди две-три години преоцених отношението си и стигнах до извода, че не съм имал право да бъда толкова строг. Яник изкара в тази група повече време от Ейдриън и написа много хубави песни, сред които Dance of Death и The Legacy.
Интересно ми е какво мислите за Яник вие.
П.С. Написал съм "е", вместо "и" в Яник в заглавието на темата по погрешка. Дали не можеш да го оправиш, нико, че много тъпо.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]