Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
Нема да е лошо! Smile
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Еми хайде де. Дано само пак организират транспорта и дано дадат коледни премии - веднага си вземам билет.
Reply
Ами да пуснем запитване ди ticketpro,tiketstream или там някоя.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Ами да пуснем запитване ди ticketpro,tiketstream или там някоя.
Ми не е лошо, но доколкото видях на сайта е обявено, че билетите ще се пускат в продажба от 17.12. Иначе Металика го организираха ticketpro и наистина организацията беше на ниво.
Reply
На 17 за членов в IMOC, за другите 18 + 1,2 дена за БГ може би, пък после запитване Wink
Reply
По добре да видим ако можем сами да си организираме някак транспорта, защото след това което беше към Белград хич не ми се ще пак така да пътувам!
Reply
Ще проучим нещата как стоят. И най-важното как да си вземем билетите?
Reply
Абе сложно е сами да се организираме. Принципно Тера е обявен, че е в Атина, но всъщност се намира до едно селце-Малакаса и беше сложно намирането му.
А за Металика организацията беше така-тръгнахме в 0,30 на 2.07., пристигнахме към обяд и след концерта тръгнахме обратно. На другия ден към 14,30 бяхме в София. Автобуса беше с климатик, спираха често, пускахме си каквато музика поискаме, абе екстра беше.
Reply
Ами не знам каква ви е била организацията и кои са ви организирали, обаче за Мейдън в Белград организацията беше ад! Автобусите спираха през 10 минути щото все на някой му се пикаеше и в следствиепътувахме около 10 часа път който нормално се минава за около 4-5...
Стигнахме през залата около 17:45 като отваряха вратите в 18:00... Просто чууудно!
Reply
Написах го по-горе - организацията беше на ticketpro. На нас шофьорите ни обясниха, че ще спират на около час и половина - два за по 10-15 мин. В Малакаса пристигнахме някъде около 13-13,30 ч., а за концерта почнаха да пускат от 16. Имахме време да се разходим, а шофьорите стояха при автобуса, за да може, който иска, да стои вътре.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)