15th July 2008, 19:38
Присъединявам се към агитката която ще щурмува Атина на 2 август 

Билета ми е платен и нямам търпение да се запознаем!!!!

Билета ми е платен и нямам търпение да се запознаем!!!!
|
Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
|
|
15th July 2008, 19:38
Присъединявам се към агитката която ще щурмува Атина на 2 август
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Билета ми е платен и нямам търпение да се запознаем!!!!
15th July 2008, 21:13
И ние
Up the Irons!
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
21st July 2008, 13:38
Леле, адски много се кефя за вас, момичета и момчета!
Аз също бих желал да изживея отново онова незабравимо "нещо", което изживях на 4 юни, но за съжаление... може би ще бъде някой друг път... Пожелавам ви да си изкарате супер, а то просто няма друг вариант освен този и помнете: "Iron Maiden's gonna get you, no matter how far." :edtroop: Just Rock ON!
22nd July 2008, 06:53
И оз се присъединявам. Няма нищо по-яко да гледаш Мейдън с други фенове. И аз нямам търпение да се запознаем и съм сигурен, че ще си изкараме чудесно.:rockdevil:
24th July 2008, 18:11
Някой има ли идея какво става с билетите от TicketPro? платил съм 3 билета още май месец и от там насетне все ми се казва, че се очаква всеки момент да пристигнат билетите. ако до понеделник няма резултат отивам да си искам парите! от това все пак ми зависи и резервацията в хотела (няма да пътувам с група
и отпуската и т.н.!някой 'вътрешен' има ли информация? последно ми беше казано, че до края на тая седмица (днес вече сме четвъртък!) се очаква да дойдат билетите от Гърция...
25th July 2008, 06:39
Аз тръгвам, след два часа ми потегля автобуса! Лек път на всички и ще се видим в Атина! Не съм сигурен дали ще мога да пиша, но ако има нещо пишете на лична. Чаооо!
25th July 2008, 13:18
oldschool Wrote:някой 'вътрешен' има ли информация? последно ми беше казано, че до края на тая седмица (днес вече сме четвъртък!) се очаква да дойдат билетите от Гърция... Имаш предвид гръцкото тикетпро ли? чакам си билета цяла седмица от там и даже не благоволяват да ми пратят номера на товарителницата, за ФедЕкс...
26th July 2008, 18:14
stiff Wrote:Имаш предвид гръцкото тикетпро ли? чакам си билета цяла седмица от там и даже не благоволяват да ми пратят номера на товарителницата, за ФедЕкс... българското имам предвид, те нашите поръчват от гръцкото явно. Нико от форума ми писа на мейл, че била поръчана партида миналия понеделник, която трябва да пристигне идващата седмица
27th July 2008, 14:43
И аз гриза нокти и се чудя кога точно ще ми пристигне билета... не ми се мисли просто, ако.....
28th July 2008, 08:55
trillian Wrote:И аз гриза нокти и се чудя кога точно ще ми пристигне билета... не ми се мисли просто, ако..... звънях пак преди малко, колегата от ТикетПро, който се занимава с това, все го няма. останалите нищо не знаеха, но ме успокояваха, че щом са поръчани, ще дойдат... |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 4 Guest(s) |