Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
Съветвам ви да звъните пак .. обикновено Светльо си е в офиса по обяд или следобяда.. но непременно питайте дали има информация до къде са стигнали билетите защото е спешно
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Слушайте всички днес се видях с жената от туристическата агенция и явно е било моя грешка, че не съм разбрал, че всички трябва да си направим медицински застраховки

На договора ни пише че имаме застраховки но това всъщност са само пътни застраховки и ни важат в рейса Smile но не и извън него

Въпросната застраховка струва 2-3 лв и можете да си я направите във всяко туристическо или застрахователно бюро .. дори и в някои книжарници

Съжалявам че така в последния момент го казвам но просто явно нещо не съм разбрал въпреки че някой хора ме питаха дали е нужно

Хубавотое че все пак има още време и се надявам да няма проблеми
Reply
Току що си подпечатах декларацията,защото нямам 18 и се застраховах :rockdevil:
Остава само да потеглим :edtroop::edtroop::edtroop:
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
Reply
Тъй и аз се застраховах- за 5лв. ме застраховаха от 1 до 5:blink:. Застрахователна му работа! Не е нужно да се ходи специално до туристическа агенция. Всяка застрахователна компания прави медицински застраховки.
А другите, които не са получили билетите си, кво става? Казаха ли ви нещо?
Reply
Аз съм окей вече, получих го най-сетне. Много нерви изхабих. Важното е, че всичко се разви добре!
Reply
Айде честито, може да дишаш лекичко вече.
Reply
Браво сега трябва да раберем дали другата агитка ги е получила!
Reply
Sorry za latinicata /nalaga se/

Svetlio mi se obadi - ostava samo da otida do ofisa da si vzema bileta, v petuk sum off taka che shte imam vreme da se zastrahovam. Big Grin Trugvame li??? :rockdevil:
Reply
Е, чудесна новина. Значи Stiff и trillian са о.к. Чудесно начи! Друг остава ли? Да виси имам пред вид? Ако не- остава само организацията по посрещането на хората извън София да я изкусурим и сме реди отвсякъде! :rockdevil:
Reply
Ами щом Трилиан има билет значи и другите, които си ги чакаха от тикет про са готови... остана само да дойде време
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)