12th December 2007, 21:20
Е нашето беше на малоумниците от евентим... Явно са по-несериозни!
|
Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
|
|
12th December 2007, 21:25
Предлагам да метнем няколко запитвания до ticketpro, дано се заемат.
12th December 2007, 21:26
ВЕЧЕ Е СТОРЕНО!!!!!ПИСАХМЕ И НАШИТЕ МАЛОУМНИЦИ И НА ГРЪЦКИТЕ БАСТУНИ!!!
leep:
13th December 2007, 00:19
напълно съм навит, да ходим до Атина, пътуването лично за мен ми е най-малкия проблем, смисал дали ша спираме, и т.н., пътувал съм до атланчтическия бряг на Франция(малко над 3000км
като куче дет са вика, така, че до Атина не съм сигурен колко е точно, ама като смятам ша е некаде кам 900, може би, и това за музиката е голямо предимство, за тия пърувания, дето сам ги правил, 90% от хората в рейса бяха чалгари, и ако нямах mp3, или cd, просто бях загубен ad:, ама ся се надявам да няма такива фалове :edrool:
13th December 2007, 13:23
От тикет про ми отговориха че ще направят всичко по силите им да ни доставят билети.. Дадох си телефона за връзка .. и казаха да им кажа за колко билета става въпрос.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
13th December 2007, 13:26
Въпреки че Румъния е по-близо и евтино, аз определено смятам да ида и на концерта в Гърция. Дано само предложат добри цени, както тая година.
13th December 2007, 13:42
И аз смятам че Гърция Румъния и евентуално България ще са ми концертите тази година
само ме притеснява че са много близо като дати... и все пак ние няма да сме със самолет като тях
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
13th December 2007, 14:19
Бре, нещо ме нямаше и глей кво стана. Аз викам на срещата на фен-клуба да обсъдм нещата. Дали за гръцко или Румъния и въобще ... А имного е интересно това с билетите.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 2 Guest(s) |