Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
Абе май ще ни пропуснат, гледам, че заминават за Полша после.
Любо, защо или, бе? Нищо не пречи да идем и на двете места. Big Grin
Reply
Ама никой ли не ги е поканил тука бе? Баси начи баси па тия па...аре нема нужда. Аз за двете места принципно съм навит, но нека видим цените за Гърция, а и дали ще можем да се организираме и за двете дестинации....предполагам абе има някои неизвестни в това уравнение обаче ще трябва да ги обсъдим, има достатъчно време. АриииииииииииииииииииииииииииииBig GrinBig GrinBig Grin:edtroop:
Reply
Ще успеем, бе. Тая година тръгнахме наобратно вечерта след концерта и в 14,30 бяхме в София. Ако и сега ще е същото, ще се върнем на 3.08. следобед някъде, реанимираме и на 4.08. потегляме за Букурещ. :edtroop:
Reply
Perfect Stranger Wrote:Ще успеем, бе. Тая година тръгнахме наобратно вечерта след концерта и в 14,30 бяхме в София. Ако и сега ще е същото, ще се върнем на 3.08. следобед някъде, реанимираме и на 4.08. потегляме за Букурещ. :edtroop:
Ей така те искам. Ами сбогом Коледни подаръци-здравейте румънки! почвам да събирам финанси и за двата тура хихи.
Reply
Levitian Wrote:Ей така те искам. Ами сбогом Коледни подаръци-здравейте румънки! почвам да събирам финанси и за двата тура хихи.
Хади, хади, говори ги тия за румънките на старата ми капела. Всички знаем, че е заради Лорчиту, ехххх:wub:Big Grin
Reply
Perfect Stranger Wrote:Хади, хади, говори ги тия за румънките на старата ми капела. Всички знаем, че е заради Лорчиту, ехххх:wub:Big Grin
Ц, нищо не знайш-аз имам слабост към румънките- защо и аз не знам, ма верно ако я видя още два пъти пак ще се бъгна...ма дай да се местим у коша щото пак оспамихме темата и Нико ще ни дърпа ушите вече.
Reply
Levitian Wrote:Ц, нищо не знайш-аз имам слабост към румънките- защо и аз не знам, ма верно ако я видя още два пъти пак ще се бъгна...ма дай да се местим у коша щото пак оспамихме темата и Нико ще ни дърпа ушите вече.
Оки, по темата-концертите ще са ми подарък за Коледа и РД.Smile
Айде в коша ще обсъдим трансилванските ти корени.:edrool:
Reply
Ludnichar Wrote:По малко е доста... То до Чехия е някъде там...

а повече е, ся 900 нз дали има, ама от Солун, на магистралата за Атина, пише 500 и нещо, и плюс километрите от Сф до Солун, там некаде се получава.
Reply
Levitian Wrote:Ц, нищо не знайш-аз имам слабост към румънките- защо и аз не знам, ма верно ако я видя още два пъти пак ще се бъгна...ма дай да се местим у коша щото пак оспамихме темата и Нико ще ни дърпа ушите вече.

Аз ще ви ги дърпам....:edrool:...май се виде къде ще ходим у Византийско и у Румънско....(Любо и от там у Бран Wink )
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Аз ще ви ги дърпам....:edrool:...май се виде къде ще ходим у Византийско и у Румънско....(Любо и от там у Бран Wink )

Аз казах ли ти, че това е знак? Ако съм пропуснал ей сега го казвамSmile. Тамън ще си легализираме ордена. А току виж сме с сдобили и с нови артефаки-други holy нещааSmileSmile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)