Threads: 5
14th December 2007, 23:00
Що да не можем да се организираме? Ето как го виждам аз: ако транспорта е организиран както за Металика, схемата е следната - На 1.08. през нощта тръгваме за Гърция, на 2-ри на обяд сме там, вечерта след концерта потегляме наобратно. На 3-ти следобед сме в София, реанимираме и на 4-ти сутринта отпрашваме за Букурещ. Размазваме се и там и се връщаме.
Вярно е бая път, но автобуса беше с климатик, спираше се на всеки час и половина-два. Лично аз не го усетих да е чак толкова зле, а и гледките ми бяха интересни, така че не го усетих. А като се съберем и наша си компания ще стане още по-добре.
Threads: 441
Country:
14th December 2007, 23:02
А предвиждаш ли концерт на 3 ти август в София?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
14th December 2007, 23:02
така така ето организацията е измислена.
Такъв се съмнявам да има.
14th December 2007, 23:03
Всъщност всеки сам си решава. Аз наистина много се надъхах за този концерт, защото бях там и видях как е, а съм сигурна, че с Мейдън тръпката ще е пълна. Вярно, че парите са повече, но за мен лично си струва. Даже ако мога да избирам да ида само на един концерт в Румъния, Сърбия или Гърция, ще предпочета Гърция. Ще взема да спра да пиша по темата, че верно много надъхано звуча

, но откакто прочетох, че са потвърдили участие на Тера, място не мога да си намеря.
Country:
14th December 2007, 23:04
В интерес на истината е вярно, че в Гърция ще е по спокойно и цивилизовано
14th December 2007, 23:05
Dragontear Wrote:А предвиждаш ли концерт на 3 ти август в София?
Ще ми се, но съм на 70 % сигурна, че този път ще ни пропуснат, за съжаление. Освен, ако не направят някой завой след Полша и дойдат дотук, но не съм оптимист.
14th December 2007, 23:10
Morticia Dickinson Wrote:така така ето организацията е измислена.
Организацията е напълно осъществима, ако тикетпро организират транспорта. Изхождам от пътуването тая година, което протече точно по тая схема. И ви уверявам, че при пристигането в София бях свежа като краставичка и не другия ден си бях на работа без проблеми. Така че съм сигурна, че ще успеем и за двата концерта по тази схема.
Иначе със собствен транспорт ще е по-сложно,, най-малкото защото пътя наистина е доста.
Country:
14th December 2007, 23:42
Със собствен транспорт можем да го организираме до румънско
15th December 2007, 00:44
Хайде, драснах и аз до тикетпро дали ще организират и за Мейдън пътуване, дано ми отговорят положително.
15th December 2007, 00:50
абе да се намеся и аз, са хубаво билета го видехме евентуално колко ша струва, а транспорта горе долу, колко ша е
П.С: ся кат бехме на по бира, един приятел също са нави за Атина, обаче с него проблема е в годините, няма да има и тогава(2 август

18, и на митницата, трябва да се измисли нещо. Някой знае ли нещо по въпроса, или евентуално ние да се оправаме.