Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
Що да не можем да се организираме? Ето как го виждам аз: ако транспорта е организиран както за Металика, схемата е следната - На 1.08. през нощта тръгваме за Гърция, на 2-ри на обяд сме там, вечерта след концерта потегляме наобратно. На 3-ти следобед сме в София, реанимираме и на 4-ти сутринта отпрашваме за Букурещ. Размазваме се и там и се връщаме.
Вярно е бая път, но автобуса беше с климатик, спираше се на всеки час и половина-два. Лично аз не го усетих да е чак толкова зле, а и гледките ми бяха интересни, така че не го усетих. А като се съберем и наша си компания ще стане още по-добре.
Reply
А предвиждаш ли концерт на 3 ти август в София?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
така така ето организацията е измислена.

Такъв се съмнявам да има.
Reply
Всъщност всеки сам си решава. Аз наистина много се надъхах за този концерт, защото бях там и видях как е, а съм сигурна, че с Мейдън тръпката ще е пълна. Вярно, че парите са повече, но за мен лично си струва. Даже ако мога да избирам да ида само на един концерт в Румъния, Сърбия или Гърция, ще предпочета Гърция. Ще взема да спра да пиша по темата, че верно много надъхано звучаBig Grin, но откакто прочетох, че са потвърдили участие на Тера, място не мога да си намеря.
Reply
В интерес на истината е вярно, че в Гърция ще е по спокойно и цивилизовано
Reply
Dragontear Wrote:А предвиждаш ли концерт на 3 ти август в София?
Ще ми се, но съм на 70 % сигурна, че този път ще ни пропуснат, за съжаление. Освен, ако не направят някой завой след Полша и дойдат дотук, но не съм оптимист.
Reply
Morticia Dickinson Wrote:така така ето организацията е измислена.
Организацията е напълно осъществима, ако тикетпро организират транспорта. Изхождам от пътуването тая година, което протече точно по тая схема. И ви уверявам, че при пристигането в София бях свежа като краставичка и не другия ден си бях на работа без проблеми. Така че съм сигурна, че ще успеем и за двата концерта по тази схема.
Иначе със собствен транспорт ще е по-сложно,, най-малкото защото пътя наистина е доста.
Reply
Със собствен транспорт можем да го организираме до румънско
Reply
Хайде, драснах и аз до тикетпро дали ще организират и за Мейдън пътуване, дано ми отговорят положително.
Reply
абе да се намеся и аз, са хубаво билета го видехме евентуално колко ша струва, а транспорта горе долу, колко ша е
П.С: ся кат бехме на по бира, един приятел също са нави за Атина, обаче с него проблема е в годините, няма да има и тогава(2 августWink 18, и на митницата, трябва да се измисли нещо. Някой знае ли нещо по въпроса, или евентуално ние да се оправаме.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)