17th December 2007, 13:08
Dragontear Wrote:Започнаха организациите за 2 та предстоящи концерта на Maiden в Румъния и Гърция. нещата седят така::edtroop::edtroop::edtroop::edtroop:
Планът е ..
ГЪРЦИЯ
да зе организира екскурзия чрез тикет-про до Атина ..
Предполагаеми цени:
- билет (пред сцена77 евро (грубо 150лв
![]()
- път с рейс, тръгване вечерта преди концерта пристигане сутринта или по обяд в Атина и потегляне на обратно моментално след концерта. Да сложим и това много грубо 100 лв и излиза т 250 - 300 лв всичко.
РУМЪНИЯ
Билет 70 лв
път и той толкова не съм сигурен
Тук планът е да се организира русенската тайфа, която ще проучи как седят нещата с път до Букурещ и ние просто да стигнем до Русе и да се присъединим към тях. За целта обаче трябва да сме си взели предварително билетите и да сме потвърдили колко хора ще пътуваме, което се оказва проблем имайки предвид, че фирмата която продава билетите няма клон тук (поне не открих.
.. за тези който не знаят кое е по добре ще напиша предимствата и недостатъците
Атина
предимства:
-Най-голямата сцена в Европа съответо гаранция за добро шоу и звук
-Пълна организация от тикет-про с транспорт и билети (евентуално
-Спокойна тълпа и фенове, който са се нагледали на групата почти всяка година.
-Групата наистина обича Гърция и винаго дават всичко от себе си там
Недостатъци
-Двойно по-скъпо
-Двойно повече път
-Много жега
-И доста скъпа държава
Румъния
Предимства:
-Много по близо -съответно по малко път и
-По-евтино
Недостатъци:
- Население 22 276 056 капацитет на стадиона 14,542 (меле
- Maiden не са стъпвали в Румъния от 1995.
- Вероятно билетите вече са на привършване
Аз лично имам намерение да ходя и на 2 та концерта, но обмислям задължително Гърция.
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
All the evil seems to live forever...

77 евро (грубо 150лв
Но тръпката беше върховна, остана ми страхотен спомен. А мисълта за предстоящия концерт на Мейдън на същия терен ме зарежда с адреналин. Когато концерта свърши, казах, че не искам нищо вече, освен да видя Мейдън на същата сцена. Още повече, че Металика сбъднаха сетлиста на мечтите ми /тъй де, почти всички песни, които някога съм искала да чуя наживо/ и се надявам същото да се повтори и с Мейдън.