23rd January 2008, 16:07
Здравейте приятели!
Добре, че Hammera ме засече в Кюто, че покрай деца, бебета, работа,, кредити и т.н. съвсем бях забравил за турнето на любимата група...
ad:
Определено имам желание да посетя някой от концертите... Голямата ми щерка на 9 (почти
години и тя иска да дойде... Зарибил съм я отрано... :edwink: Та малко трябва да обмисля вариантите...
Дали ще е гръцко, дали другаде, трябва да помисля... Предпочитам да тръгнем агитка за някъде, ще е по-весело. Като гледам Весето и съпруга и са по на моята възраст, та ще ги видя те накъде ще ходят...
Сега това ли е сайта на Официалния Фен Клуб за България? регистрирах се преди в един форум, ама не помня къде...
Поздрави!
Добре, че Hammera ме засече в Кюто, че покрай деца, бебета, работа,, кредити и т.н. съвсем бях забравил за турнето на любимата група...
ad:Определено имам желание да посетя някой от концертите... Голямата ми щерка на 9 (почти
години и тя иска да дойде... Зарибил съм я отрано... :edwink: Та малко трябва да обмисля вариантите...Дали ще е гръцко, дали другаде, трябва да помисля... Предпочитам да тръгнем агитка за някъде, ще е по-весело. Като гледам Весето и съпруга и са по на моята възраст, та ще ги видя те накъде ще ходят...
Сега това ли е сайта на Официалния Фен Клуб за България? регистрирах се преди в един форум, ама не помня къде...
Поздрави!