Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Гърция на 2 Август!!!
Здрасти, Dr.Jend! Засичала съм те в бг-мама. И нашия син иска да идва на концерт, но засега ще се въздържим, защото е само на 5 и не сме съвсем сигурни ще може ли да издържи. Предполагам си се регистрирал във форума на sky wolf, но той е затворен, сега се преместихме тук и най-вероятно това ще остане официалния сайт и форум на фен клуба.
Reply
Здравей докторе, ами това е сайта на фен- клуба. Дими ми е споменавал за теб и ще е чудесно да отидем дружно на някой концерт. Ако решиш за Гърция със сигурност, подай на Л.С името си ( до Dragontear or Morticia Dickinson) за да те включат в списъка. Има такъв в секция Айрън Мейдън.
Reply
Здрасти,

Драконова сълза, теб определено те помня от официалния сайт на групата. :edwink: Доколкото разбирам, там вече е само с платен достъп, нали? Преди имаше статут "Гост" и можеше да пишеш и четеш във Форума... Ама вече нъц...

Извинявам се, но бихте ли ме светнали набързо закъде има най-много хора и кава е цаната на пакета? Примерно билет + транспорт или нещо подобно...

Благодаря за вниманието! Smile

Поздрави!
Reply
Отивам да се преставя, както е редно... :edwink:
Reply
Мамка му, и на мен много ми се искаше да дойда с вас, ама май ще ми дойде в повече кинтажа и няма да стане работата...
А толкова мечтая да видя "Somewhere Back In Time"... Sad
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Прочети 4-та страница на тази тема, но накратко нещата са следните-за Румъния са са изчерпали билетите за първа зона, а и искат 30 евро за доставката на билетите. Миналата година аз ходих на Тера на концерт на Металика с транспорт, организиран от тикетпро-България. Транспорта беше по 60 лв. на човек и организацията беше много добра. Даже имаше едно детенце на 12 години с баща си. Затова сега уговаряме тикетпро да организират същото и те ще го направят, ако се съберем поне 20 човека. Засега твърдо са обещали да ни доставят билети на цената, в която се продават в Гърция, но трябва да заявим точна бройка билети и за кои зони искаме.
Reply
Dr.Jend Wrote:Здрасти,

Драконова сълза, теб определено те помня от официалния сайт на групата. :edwink: Доколкото разбирам, там вече е само с платен достъп, нали? Преди имаше статут "Гост" и можеше да пишеш и четеш във Форума... Ама вече нъц...

Извинявам се, но бихте ли ме светнали набързо закъде има най-много хора и кава е цаната на пакета? Примерно билет + транспорт или нещо подобно...

Благодаря за вниманието! Smile

Поздрави!

Ами има си го още форума но май е на друг адрес. просто го отделиха от сайта на групата.
Аз от време на време се мяркам там

Иначе се надявам и нашия скромен сайт и форум да са ти харесали Smile

Относно Атина цените на билетите са 77 Евро "пред сцена" и 55 евро "терен"

Транспорта още не могат да ни кажат нищо защото трябва да им кажем бройка не евентуално пътуващите за да ни направят някакъв туристически пакет предполагам че ще е доста по евтино от нормалните превози които са по 80 евро ..
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Хора моите трима човека,кзаха че ще ми потвърдят до седмица-две така че не ги пишете още
Reply
Май като гледам, нещата клонят към Гръцко, въпреки че не ми се ходи там точно в най-големите жеги...

Ако ще ходя, със сигурност ще взема и каката (на 9 години еWink... Децата как ги третират относно билети за концерта и транспорт? Предполагам като възрастните или бъркам...

Радвам се, че се оформи това местенце за фенове на Групата, слагам сайта във "Favoirites" и това е... Че и хора от бг-мамма има тук, браво! :edwink:

Радвам се, че се обадихте.

П.П. Dragontear, страхотна работа си свършил, браво! Smile
Reply
Здрасти от Варна....., пишете ме за Гръцко, въпреки че румънеца ми е на 1 ръка разстояние.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
7 Guest(s)