25th January 2008, 05:22
(This post was last modified: 25th January 2008, 05:27 by Blue_Avalanche.)
Здравейте,
Това ми е 1то писане в този форум.
Прочетох набързо дотук мненията и искам да кажа на тези ,които ще ходят до първо до Атина( и оттам ще ходят на Малакаса
,че от тази гара Larissa Station до Малакаса има БЕЗПЛАТЕН превоз на всички,които имат билети .Гледам тука неква гръцка "уфсъ" Ви иска по 15 евро и само искам да и кажете да си...... гледа работата,и да не Ви скубе,че иначе няма да отслабне нейното 100кг ду.е....
Значи накратко(че е 5 часа вече
) :
Бях в Атина 2005 4 дни ,като съчетахме с приятелката почивка/екскурзия с концерта.До тази станция Larissa Station стигнахме с метрото(питане
и после отпред не може да се сбърка.Имаше около 40-50 автобуса отпред и никой не си спомням дори да проверяваше дали имаш билет или не .Качваш се спокойно на автобусите и готово.Билети имахме де ,може и затова да не си спомянм дали някой го искаше или не.Но Вие така или иначе ще имате билети ,няма място за притеснения. Дококото си спомням атобусите тръгваха оттам около 16.30 и след олоко 35-40 минутно пътуване ни докараха точно пред Летния Театър,т.е. Тера Вайб .Веднага след края на концерта автобусите си бяха на същото място и ни закараха до там откъдето тръгнахме и с обратния транспорт до хотела .
Ето и снимки на мен и моята (по-добра
) половинка ,за тези които имат време/желание да видят нещо .
http://community.webshots.com/album/562243350UNgVhe
От вълнение съм объркал датата на деня преди концерта
,но се сетих да проверя в Паметния ден да няма неква грешка .
Съветвам(тези които могат да си го позволят финансово
да си направят една 2-4 дневна екскурзия и да разгледат Атина ,има какво да се види .Ние дори и на плаж ходихме .Незабравимо преживяване....Бих се присъединил към Вас ,но май клоня да ходим до Хърватско тази година ...Ако има някакви въпроси -пишете ,ще отоговоря на всеки.Ако се сетя за нещо друго-ще пиша.
Това ми е 1то писане в този форум.
Прочетох набързо дотук мненията и искам да кажа на тези ,които ще ходят до първо до Атина( и оттам ще ходят на Малакаса
,че от тази гара Larissa Station до Малакаса има БЕЗПЛАТЕН превоз на всички,които имат билети .Гледам тука неква гръцка "уфсъ" Ви иска по 15 евро и само искам да и кажете да си...... гледа работата,и да не Ви скубе,че иначе няма да отслабне нейното 100кг ду.е....Значи накратко(че е 5 часа вече
) :Бях в Атина 2005 4 дни ,като съчетахме с приятелката почивка/екскурзия с концерта.До тази станция Larissa Station стигнахме с метрото(питане
и после отпред не може да се сбърка.Имаше около 40-50 автобуса отпред и никой не си спомням дори да проверяваше дали имаш билет или не .Качваш се спокойно на автобусите и готово.Билети имахме де ,може и затова да не си спомянм дали някой го искаше или не.Но Вие така или иначе ще имате билети ,няма място за притеснения. Дококото си спомням атобусите тръгваха оттам около 16.30 и след олоко 35-40 минутно пътуване ни докараха точно пред Летния Театър,т.е. Тера Вайб .Веднага след края на концерта автобусите си бяха на същото място и ни закараха до там откъдето тръгнахме и с обратния транспорт до хотела .Ето и снимки на мен и моята (по-добра
) половинка ,за тези които имат време/желание да видят нещо .http://community.webshots.com/album/562243350UNgVhe
От вълнение съм объркал датата на деня преди концерта
,но се сетих да проверя в Паметния ден да няма неква грешка .Съветвам(тези които могат да си го позволят финансово
да си направят една 2-4 дневна екскурзия и да разгледат Атина ,има какво да се види .Ние дори и на плаж ходихме .Незабравимо преживяване....Бих се присъединил към Вас ,но май клоня да ходим до Хърватско тази година ...Ако има някакви въпроси -пишете ,ще отоговоря на всеки.Ако се сетя за нещо друго-ще пиша.