Threads: 441
Country:
Dragontear Wrote:Но за Румъния са свършили билетите попринцип
Стига сме обсъждали Румъния.
От Мъ тицкет ми обясниха съвсем учтиво че нямат билети, ако има те са някакви ограничени броики пръзнати из румъния.. няма да можем да купим 20 билета за пред сцена със сигурност . Не е сигурно и за другите места дори
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 0
Здравейте !!! Нов член съм на сайта, но пък съм голям фен на Maiden поне така мисля де !!! С мой приятели мн искаме да идем на концерта защотото наистина ще е нещо незабравимо и немойе да се изпусне. Прочетох дискусията изцяло. Аз ходя всяка година до гърция и до Солун билета с влак за 3-ма души е 100 кинта общо защото се водим малка група. Така че ако се саберем фенове и идем заедно пътя няма да ни е скъп, но нощувките и пребиваването ни там ще е по-солено, но пак може да се прекарат няколко бесънни нощи !!! А за Wacken някаде предполагам че около 500 кинта ще стигнат на човек като палатките са от мен имам 2 едната е за 4-ти души а другата е бая голяма и е за около 10-15 :edtroop::edtroop: изруда !!! Но и там ще има бая яки групи като гледам и ще е нещо незабравимо което остава за цял живот и като разказваш хората ще ти завиждат !!! Предпагам да се ориентираме бързо към решение да се саберем Българските Maiden фенове и да ги побъркаме !!!!
Ако си твърдо и 100 % за Гърция прати една Лс с 3-те ти имена и ако иска някой твой приятел да дойде напиши и неговите.
Threads: 5
Хора, един приятел на мъжа ми е проверявал днес за билети в Румъния. Звънял е в някакъв магазин от типа "На тъмно". Оказва се, че все още има билети и за първа зона. Той още утре ще пътува за Румъния да купи билети, така че ако някой иска, да казва тук. Уговорката е да разделим стойността на горивото и ако има някакви такси има за преминаване поравно.
Country:
Хм аз много не се хващам на такива. От самите myticket казаха че са свършили билетите и не продават вече.. , а сега в някакво магазинче продават билети. Малко съмнителна ми се вижда тази история.
А ако се забавим още и за Гърция ще свършат.
Аааа, аз за Гърция не съм се отказала. Но имам намерение да посетя и още един концерт - или в Румънски или в Хърватска. А и ти каза:
Quote:От Мъ тицкет ми обясниха съвсем учтиво че нямат билети, ако има те са някакви ограничени броики пръзнати из румъния..
Момчето е влязло в сайта и е звъннало на телефона пред мъжа ми, така че имам основания да му вярвам. Друг е въпроса колко билета ще са останали.
Подобна ситуация имаше и миналата година с Мейдън - по едно време се бяха изчерпали билетите за терен, но в Мол-а примерно имаше, както и в някои магазинчета в страната.
Country:
Аз Румъния съм я писал "У лево" така че за мен не е важно.
На сайта им пише че имат билети пък те казват че нямат... странно си е.
Дано все пак някой провери и се уредят.
Абе и аз май клоня за Хърватска, щото тия мамалигари ме дразнят нещо, ама ще стане много път. От друга страна, ако няма да се сформира група за Гърция и тръгнем с някакъв транспорт на редовни цени, няма да успея с времето за пътуване. Освен ако не пробвам да хвана ED FORCE ONE на стоп.

:edwink:
Country:
За Хърватска също няма билети вече.. а и за там трябват паспорти
Оффф, не знам вече, в момента имам малко работа и щ емисля като я свърша. Всеки случай това момче вече им абилет за втора зона, но утре ще го продава, за даси купи за първа.
Писах тук в случай, че някой супер много държи да ходи в Румъния.