21st August 2008, 01:26
"И да умра утре-Не ми пука,всичко постигнах и видях" -Фреди Меркюри,по повод боледуването му
"Кълна се,че някоя вечер ще издебна Иън Гилън в някоя затънтена тъмна уличка и ще го пребия!Е той е доста по-висок от мене така че ще са ми нужни няколко човека,но ще го направя и той няма да разбере,че съм аз" - Ричи Блекмор,запитан какво мисли за Иън Гилън
Джин Симънс попитал със явен присмех и ирония Бон Скот
"So in which one you fit most AC or DC?" (С "AC" се обозначавали хомосексуалистите,а с "DC" бисексуалните мисля,или беше обратното
В отговор Бон Скот казал:
"The lighthing between them" и го пребил от бой

:rockdevil:
И то в банята.Казват,че после Симънс останал да лежи с часове до писуара :no: :edrool: :edtroop: :eusa_dance:
"Кълна се,че някоя вечер ще издебна Иън Гилън в някоя затънтена тъмна уличка и ще го пребия!Е той е доста по-висок от мене така че ще са ми нужни няколко човека,но ще го направя и той няма да разбере,че съм аз" - Ричи Блекмор,запитан какво мисли за Иън Гилън
Джин Симънс попитал със явен присмех и ирония Бон Скот
"So in which one you fit most AC or DC?" (С "AC" се обозначавали хомосексуалистите,а с "DC" бисексуалните мисля,или беше обратното

В отговор Бон Скот казал:
"The lighthing between them" и го пребил от бой

:rockdevil:И то в банята.Казват,че после Симънс останал да лежи с часове до писуара :no: :edrool: :edtroop: :eusa_dance:
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop:
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop: