Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Реплики на известни музиканти
Франк Запа:„Има повече глупост, отколкото водород във вселената, и тя има по- дълъг живот.“
Ози""Не мога да правя любов със съпругата си. На антидепресанти съм. Взимам четири хапчета виагра и не действа - нищо не става! Ако спра антидепресантите, полудявам."
Reply
aces_high Wrote:Франк Запа:„Има повече глупост, отколкото водород във вселената, и тя има по- дълъг живот.“
Ози""Не мога да правя любов със съпругата си. На антидепресанти съм. Взимам четири хапчета виагра и не действа - нищо не става! Ако спра антидепресантите, полудявам."

Не знам за Ози, ама и без антидепресанти човек трудно ще прави любов с шушумигаWink
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
"Being sober on a bus is, like, totally different than being drunk on a bus." - Едва ли някой не се досеща кой го е казал това Big Grin Ози. Много любим лаф, напомня ми на ученическите екскурзии Big Grin
Reply
Не просто Ози разбива :

„Мога откровено да кажа, че всички лоши неща, които са ми се случили са били директно свързани с дрога или алкохол. Все пак трезвен никога не бих уринирал на площада в девет часа сутринта, облечен в женска вечерна рокля.“

:happy:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Leviatan Wrote:Не знам за Ози, ама и без антидепресанти човек трудно ще прави любов с шушумигаWink

Тука има нещо много странно навързано...

Иска да прави любов с жена си заради виаграта, а е на анти депресанти именно заради нея. ....човека се погубва :no:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
"Глупаво е да разправям наляво и надясно, че Maiden ще ги има и през 2010..."
Bruce Dickinson, 1988
Reply
Глупово не глупаво,вече почти си е факт!Wink
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Не само ще ги има, но живот и здраве ще се вихрят на турне за новия албум :rockdevil:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
vgeorgiev Wrote:Не само ще ги има, но живот и здраве ще се вихрят на турне за новия албум :rockdevil:

Имам усещането, че новия албум или ще е абсолютен шедьовър или нищо особено...но това за шедьовъра- наистина ми се струва, че ще е абсолютен връх, просто предчувствие:rockdevil:
[Image: Zlatica_Clan.jpg]
Reply
Чул те Господ Любо!
[Image: icebruce.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)