Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Somwhere Back In Time Tour 2008
#1
IRON MAIDEN оповестиха най-забележителните и амбициозни планове за турне в цялата си история. Световната обиколка ще протече в три етапа, започвайки през февруари и март 2008 г., включвайки 20 големи концерта в избрани градове от пет континента в т. ч. шоута в Индия, Япония, Северна, Централна и Южна Америка и Австралия, където всъщност започват концертите. Това ще е и първо посещение на групата там от 15 години. По-късно турнето продължава с още концерти в Северна Америка в края на май и юни, преди да завърши третата си фаза през юли и август, която ще включва големи стадиони и фестивали из цяла Европа. По време на турнето се очаква IRON MAIDEN да свирят пред милион и половина фенове и да пропътуват над 150 000 километра.



За пръв път в историята "Девиците" ще пътуват, заедно със своя 60-членен екип и 12 тона оборудване, в специално пригоден за целта "Боинг 757", декориран с образа на Eddie и други MAIDEN-графики. Самолетът е на компанията "Astraeus", в която като пилот работи вокалистът на бандата Bruce Dickinson, а самият той ще управлява Боинга през голяма част от пътя.

Във връзка с бъдещото издаване на DVD на класическите концерти на групата "Live After Death" и "Maiden England" през 2008-а, предстоящото турне под заглавие "Somewhere Back In Time" ще се състои почти изцяло от песни на IRON MAIDEN от 80-те години, а сцената ще е оформена по подобие на египетските декори от легендарното "Powerslave"-турне от 1984-85 г., като ще включва и елементи от турнето "Somewhere In Time" (1986-87), например - Eddie във вид на киборг. Това безспорно ще е най-впечатляващото шоу, което групата някога е представяла.



Източник : Про-Рок



Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)