Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нови Албуми 2008
Предлагам в тази тема да слагаме линкове към всякакви метъл албуми излизащи в момента!
Аз почвам с нещо, което чаках да излезе след месец, но преди малко ме изненадах с линк! Smile

[Image: msoverworld.jpg]
Група: Machinae Supremacy
Албум: Overworld
Година: 2008
Жанр: SID/Industrial/Power Metal
Държава: Швеция
Език: Английски
Формат: mp3, ~240 kbps
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Вече има налице два сингъла от новия албум на Металика, който се очаква да излезе на 12 септември!Изслушах ги двете по няколко пъти и смея да твърдя, че този албум ще затвори устите на повечето от хората, който дрънкаха най-често срещаната фраза "Ми Металика за мене бяха до 91"!The Day That Never Comes - тази песен е с препратки към Fade To Black,Welcome Home,One по този начин я усетих аз!My Apocalypse - тази пък ми напомни една друга моя любима песен Dyers EveSmileПовече от ясно е, че този албум ще е завръщане към старата Металика!Кажете си мнението:rockdevil:
Reply
Албума се заформя повече от невероятен.The Day That Never Comes е меко казано велика.И на мен ми напомня за тези песни които изброи.My Apolcalypse още не съм я слушал.Oбаче Cyanide... :rockdevil: Върнали са солата, което много ме радва. :rockdevil: Само се моля и тук да излезе на 12-ти че немога да чакам вече...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
и двете песни са просто велики. нямам търпение да излезе албума
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Тая тема, макар да беше само с 1 пост в нея замисъла и беше да се дават линкове към нови албуми, а не да се коментират неизлязли такива!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Аз реших да я направя такава защото според мен пък ми се стори още по тъпо из форума да има теми за групи които нямат кой знае какво място тук Smile
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Цял свят говори за албума, но нямал място тук:blink::eusa_whistle::puke2:Има какви ли не безмислени теми, в които не се пише с месеци за много по големи тъпотии това е мойто мнение!
Reply
Ако ме интересуваше чуждото мнение .. чях да обръщам внимание.

Но в случая смятам че не е нужно да се отваря цяла тема за това във форум реално отнасящ се за друга група.

Не съм казал да е не се обсъжда новия албум... ето има тема за нови албуми, Моля обсъждайте го .. но защо да му отдавам кой знае каква важност.

ако това не ви харесва и си искате собствена тема
Заповядайте
http://harvesterofsofia.com/board/upload/index.php
http://www.metal-world.info/forum/index....277&st=270
http://forums.katehizis.com/index.php?showtopic=10

ПП: Посочи ми една безмислена тема в която се пише с месеци :eusa_shifty:
Reply
"в които не се пише с месеци" написах!
Общи приказки
Всичко друго което няма общо с Iron Maiden. Предстоящи концерти. Книги, Филми и т.н
Помислих си, че няма да е болка за умиранеSmile
Reply
За протокла:.. Никъде не пише "..и теми за албуми на други групи". Big Grin

Не , не е болка за умиране ... Има тема ... обсъждате албума, аз не виждам къде е проблема.
Аз нямам нищо против да се пише и за други неща затова я има и тази тема Повече от ясно е, че е невъзможно и скучно да се пише само за Мейдън но ако имахме тема за всеки един нов албум щеше да стане мазало Smile
И сега по същество ..и какво за албума. Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)