Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нови Албуми 2008
Ми по същество сметнах за правилно след като всички слушаме такава музика, да кажа че вече има налице 2 нови песни на Металика, които смея да твърдя са нещо като завръщане в бъдещетоBig Grin Както и че албума излиза на 12 септември!
Reply
Аз ще изчакам да излезне целя албум за да си кажа мнението
Попринцип не харесвам Metallica от доста одавна.. (Откакто изкарахе RE-Load) И Load Трудно го понесох, но пак го преглътнах

За вскичко след това .. до St Anger няма да говоря.

Истината е, че очаквах новите неща да са много, много по зле, Но двете нови песни не бяха лоши.. Даже The Day That Never Comes ми хареса .

Все пак ще изчакам албума за да го оценя цялостно
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Нико, със създаването на темата, имах предвид тук да се дават линкове за нови албуми, а не да се коментират!
Обаче не беше проявен интерес и за това темата си завяхна...

Щом ви е кеф, коментирайте! Честно казано не на мен не ми е особено приятно да се коментира в моя тема група, която не мога да трая, още повече без това да се вписва по какъвто и да е начин със замисъла на темата, ама не е чак болка за умиране!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Става въпрос за всякакви нови албуми ще се коментира.. не пише че темата е само за металика... нищо не пречи и линкове да се дават
Reply
А мене какво ме бърка ти кой можеш да траеш и кой не!?Преместиха ми темата за Металика, в твоето "произведение на изкуството"!
Reply
Тва е форум на Мейдън, като ти е толкова зор да коментираш педалика, коментирай си ги в техния форум!

Аз казах, че главното, поради което недоволствам е факта, че не е замисъла на темата да се коментира! Ама кой да чете!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Лудничарче според мен няма нищо лошо да се коментират нови албуми дори и в този форум както и да се дават линкове към албумите
А още по хубаво е ако това е в една тема а не да се отварят безброй безмислени теми.

Затова реших да слея темите.. сега ако обичате стига сте спорили за глупости и да пълните темата с безмислени постове а дайте да си вървят нещата по съществоSmile
Reply
За 2008 ако сте пропуснали препоръчвам албума на Дон Ери
A Light In The Sky 2008
Тук го има
http://musicmp3spb.org/album/a_light_in_the_sky.html
Абсолютен хард-рок албум
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)