Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.71 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Честит Рожден Ден!Нека цялото щастие на света се стовари върху теб Big Grin
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Честит рожден ден, Гери!
Пожелавам ти здраве, любов и успех във всичко с което се захванеш!
Reply
Честит Рожден Ден Гери.
Жива и здрава, много щастие и любов и да си хванеш перце на Ейдриан Wink
Reply
честит рожден ден Гери, пожелавам ти всичките ти желания да станат реалност, да постигнеш мечтите си, да плуваш в морето на щастието и да преживееш адски много готинни моменти с Мейдьн и най вече моого любов,щастие,радост,и up the fishes!
Reply
Честит рожден ден Гери. Пожелавам ти много здраве, много късмет, много любов и много добри приятели. Също така да си изкараш много парички с които да си купиш всичко останало. Да видим Мейдън поне 2 пъти тази година, и Ники да те слуша...SmileSmileSmile
Reply
Честит Рожден ден и от мен!Всичко най-най-най!Всичкитге ти мечти да се сбъднат,и разбира се Мейдън на живоооо,колкото може повече!Весел празник от мен!WinkWink
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Мерси на всички за прекрасните пожелания и особено много ме трогна поздрава по З рок...и чух хората ме обичат WinkWink..хихихи..мерси още веднъж.

up the fishes! and Adrian. Big Grin
Reply
Гери, на мъъъничка патеричка: Честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве, късмет и споделена обич! Неповторими положителни емоции и сила, с която лесно да превъзмогваш отрицателните.
Пожелавам ти ощеее...да слушкаш Нико:lol::lol::lol:
Е и той да те слушка, май във взаимното слушкане е разковничето... :eusa_think:
Reply
[Image: 005250984-big.jpg]

Съжалявам, че се включвам едва сега, ама вчера нещо се беше бъгнал форумО, а днес едва сега сколасах. ЧРД, миличка Smile
Reply
Любо, честит рожден ден!
Пожелавам ти да вървиш по широки и светли пътища, да имаш много приятели, да се намерите с Единствената, да спечелиш много пари, но да останеш все така готин и да имаш дълги години пред себе си, за да се наслаждаваш на всичко това, разбира се!Smile
[Image: Valley-Moon-Pinot-blanc-l.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)