11th August 2008, 08:50
Явно съм се заблудил, май така излиза!И не ми казвай къде съм бил, и къде не съм бил ако обичаш!И аз бях на концерта им в Малакаса!!!Даже като се замисля малко предполагам и коя си
|
Metallica Live in Sofia ???
|
|
11th August 2008, 08:50
Явно съм се заблудил, май така излиза!И не ми казвай къде съм бил, и къде не съм бил ако обичаш!И аз бях на концерта им в Малакаса!!!Даже като се замисля малко предполагам и коя си
11th August 2008, 09:21
Ами аз не се крия - тук имам пуснати снимки, включително и от Малакаса. А и не е трудно да се сетиш, все пак бяхме петдесетина човека в автобуса. Досега съм разпознала /в нета/ четирима души, които бяха, единия даже - нистелрой, пише в този форум.
11th August 2008, 09:26
Русото момче от Плевен е Нистелрой, доколкото си спомням!Сега на концерта се видехме около десетина човека дето бяхме на концерта миналата година, и беше едно такова готино!От 11 на обяд бяхме пред стадиона, и като се загледаш и видиш фанелка Сик Оф Дъ Студио и ти става ясно тоя е от нашите
Сега на концерта на Мейдън раздаваха ли презервативи пак?
11th August 2008, 10:01
Цъ, само шапки - рекламни на едно радио.
![]() Ама ставаме много офф. Дай да се прехвърлим в коша или в темата за концерта на Мейдън в Атина. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 2 Guest(s) |