Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 2.7 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Running Free Pt.II
Аз дарц не играя, обаче на боулинг ще ядете боя, а на пул пък съвсем няма какво да говорим! Big Grin

Иначе кога - аз предложих - неделя, 14:00 часа! И после направо в 17:00 на срещата, ама нещо много се спотайвате... Wink

Ако решите нещо окончателно го пишете в темата за срещите, че тука не мога да му хвана нишката къде какво е писано, пък трябва да зачезвам!
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply
Ма аз искам бе! Ако нещо се разберем, Съботата към обяд може да отидем до боулинг центъра, тамън тази вечер съм на рожден ден и утре, ще съм леко омаломощен- сега ви е падналоBig Grin
Reply
Може в Galaxy Bowling или в Mega eXtream Bowling.
Reply
Туй галаксито го не знам, обаче ще си звъннем, да се доразберемSmile
Reply
Е то е до НДК http://galaxy-bc.hit.bg/biliard.html .
Reply
За мен е без значение, откъде ще си тръгнеш с подвити перки и отлюспени люспи, премахнати от непосилния факт, че си била победена от един нищо и никакъв китBig GrinBig GrinBig Grin
п.п. Това денонощие тренира ли? А сложи ли си под възглавницата комплект стрелички за кадем? RolleyesBig Grin
Reply
Няма да кажа нищо на нападките ти,а ще кажа само...ГОТВИ СЕ ЗА ПОГРОМ!:edrool:
Reply
Мамка му, много съм огорчен от ситуацията с регистрацията. Все едно ми бръхнаха в джигера:edmad: просто при всяка възможност ще цакам държавата! Тя нищо не е направила за мен, а от мен иска доста! Аре сиктер! Скапана държава!!!!!!!!!!!!!!
Reply
Да Любо положението е отвратително във всяка една сфера на тая скапана държава.Но ние няма да се откажем!
Reply
Ей симпатяги някой довечера за Рамщайн има ли?!Confusedleep:
[Image: icebruce.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)