Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вашите любими албуми?!?
Нека всеки, който има желание да си направи една класайцика от 10 любими албума, макар че със сигуност съставянето на такова нещо не е никак лесно! Smile

1. Helloween - The Time Of The Oath - от край време се чудя кой от първите два албума води вечната ми класация, и все още не мога да преценя. Пиша този по 2 причини, първо да не се каже, че пиша другия, понеже е на Мейдън, и защто този има с 2 песни повече (личен фаворит - If I Knew)
2. Iron Maiden - Brave New World - другия просто перфектен албум, не се нуждае от коментар (личен фаворит - Dream Of Mirrors)
3. Rammstein - Sehnsucht - албума с който прослушах Рамеца (личен фаворит - Spiel Mit Mir)
4. Iron Maiden - Somewhere In Time - перфектен във всяко едно отношение, съвсем за малко не е в тройката! (личен фаворит - Alexander The Great)
5. Rammstein - Herzeleid - според мнозина най-добрия албум на R+, но за мен е на второ място (личен фаворит - Du Riechst So Gut)
6. Iron Maiden - Piece Of Mind - запълващия ТОП 3 албуми на Мейдън, без него просто не може (личен фаворит - The Trooper)
7. Elvenking - The Scythe - резачката (косата по скороWink на италианците излезе преди повече от 7 месеца, но все още ми отсича главата! Един от най-добрите албуми на 21 първи век и със сигурност най-любимия ми, неидващ от личния топ3 любими групи! (личен фаворит - Dominhate)
8. Ruoska - Amortem - още един не толкова стар албум излязъл преди по-малко от 2 години, но също просто перфектен, още от първото слушане се влюбих в него, че и до днес! (личен фаворит - Alasin)
9. Helloween - The Dark Ride - втория ми най-любим албум на "тиквите", перфектен във почти всяко едно отношение, с изключение на някои дребни детайли (личен фаворит - The Dark Ride)
10. Manowar - Warriors Of The World - който каквото ще да плюе по Manowar, тоя албум направо изкъртва и със сигурност е личния ми номер 1 от тяхната дискография (личен фаворит - Call To Arms)

Май нещо прекалявам с подобен род теми, ама понякога като ме хване тъпотията и липсата на читаво занимание и все някакви такива класации почвам да редя, пък след това ми е интересно и мнението на другите хора и за тва ги пускам из форумите! Smile
[Image: velikoturnovo_Clan.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)