Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Разговор с псевдо фен ...
На мене един "фен" ми разправяше за китариста на Мейдън- Стив Мъри Big Grin Big Grin Big Grin
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
Някьде през 1984-85 хи хи ,прохождах в хеви метъла благодарение на бившия си съученик Вальо Гъбата от Ямбол.С него си пишехме писма и там той ми обясни за Дейв Мариа ,човека с маската както го наричаше той.Тоест и аз смятах ,че Дейв Мариа е ....Еди,но може би това трябва да го отнесем към тема-Усмивки от старите ленти ха ха ха
Reply
Мани много са ми смешни такива.
Оня ден съм на рожден ден.Аз принципно си ходя с дънки или панталон,ризки фанелки и т.н
Нямам хеви-метъл облекло-черни кожени панталони или чкета и т.н.Най-много да си сложа фанелка на Мейдън върху дънките и така.И разправях,че ще ходя в Гърция и един типичен метъл с дълга коса,кожени дрехи и фанелка на Меноуар ми вика "Абе ти не ми рпиличаш на човек,който би дал 300 лева за да види хеви метъл група в чужбина.Стая ризка си като за Бекстрийт Бойс."
Аз естествено се измях и му викам,на компа до тебе я има цялата дискография на Мейдън,пусни ми която искаш песен да видим аз колко зма , а после ще те тествам и тебе.ТЪпака почва с Run to the hills Big Grin после пускаше само известни песни,аз естествено ги познах.
Идва мой ред да го "изпитам".Пускам Be Quick Or Be Dead.Думите му бяха след като чу началото на вокалите "А не аз периода им с оня Пол къв беше.а да Диано не го харесвам.Там съм слаб.Изпитай ме на периода с Брус Дикинсън."

До там приключи разговора.Изсмях му се.

Втори случай.На концерта на Мейдън в София.Почва Wrathchild и един до мене ме пита "Абе това коя песен беше?"
Reply
^ съгласен съм с тебе, и аз не ходя в типично метъл стил. най-много някоя тениска, и ако черното се брои за метъл облекло(предимно съм в черноWinkможе. иначе такива вериги, якета, кожи не. то както ти каза, може да си целия в кожи и вериги, пък да не знаеш някоя известна песен.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Истина е ,че от всичките песни на Мейдън сигурно има около 10,които не бих познал в първия момент.Може и да са повече.Но е смешно за Be Quick Or Be Dead да казваш,че не харесваш Ди'Ано.Верно е ,че в нея Брус не пее в типичен стил,ама си е Брус личи си,а и самата песен е доста популярна.
Аз си слагам дънки и летни ризки.Слагал съм и камофлажна риза и отдолу фанелка на Мейдън или Цепелин,черен панталон и кецовете ми,които са си доста рокаджийски,но не това ме прави фен.Аз знам,че съм фен отвътре и че си дадох живота и пак ще си го давам,за да видя Мейдън.Ще бия путя до Гърция,който е няколко часа(около 8-9),но знам че съм готов и на 20 часа за Мейдън.
Глупаво е всеки чул Fear Of The Dark ,която според мене е най-популярна сред не-рок и метъл обществото,да си слага фланелка на "девицата" и да се прави на метъл.Даже за мене е глупаво даже да си най-запаления фен на кяото и да е група да се кичиш с кожи и какво ли не за да го покажеш.Важно е каква е музиката отвътре ти а не каква е на фланелката ти,макар че и аз доста често слагам фланелки на Мейдън даже в 80% от времето ама само фланелка,а и една от моите е "фешън" Blush по мене ,впита,много е готина.

Иначе псевдо феновете винаги ще ги има,няма какво да правим.Важното е че в тоя форум няма такива Wink
Reply
^ съгласен. малко це отлконявам от темата, ама не-метъл обществото верно знае само Fear Of The Dark и до някъде No More Lies. не са един или два случаите с мен(а предполагам и с васWink, когато си ходиш с фланелката на Мейдън и някой ......(ай да не слагам цензураWink ти викат примерно:"ооо Мейдън..... кво става...... Fear Of The Dark......... и т.н." ама на такива им викам F*ck You и си продължавам.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
mickthomson Wrote:^ съгласен. малко це отлконявам от темата, ама не-метъл обществото верно знае само Fear Of The Dark и до някъде No More Lies. не са един или два случаите с мен(а предполагам и с васWink, когато си ходиш с фланелката на Мейдън и някой ......(ай да не слагам цензураWink ти викат примерно:"ооо Мейдън..... кво става...... Fear Of The Dark......... и т.н." ама на такива им викам F*ck You и си продължавам.
Feаr Of The Dark принципно ми една от любимите песни,ама все пак е смешно само с нея да ги свързват.

No More lies верно е адски комерсилана ама е и от скоро и затова.На концерта в София също най-голямтото меле и публиката като цяло беше най-дейна на Fear Of The Dark.Велика е ,ама пак казвам тази група има толкова велики песни...абе както и да е UP THE IRONS
Reply
Има един " фен " на Мейдън в даскало,веднъж го питах да ми каже 5 песни на Мейдън,той почна :
Fear of the Dark,No More Lies,ъъъ Iron Maiden имат ли такава песен,аз само се изсмях на факта,че успя да налучка и си тръгнах
I don't want your sympathy
all i sense is endless apathy
my fragile mask crumbles
and i continue reconcile
my eternal safety lost by doubt
too long have i refused to shout...

If i stare in the mirror will i see my face
if i look in the mirror even if i gaze ?
NO...i only saw bitterness and tears
could you help me ? help me fight my fears
you're just empty...you never felt...
you're just empty...you can't help
Reply
Колко са много тези индивиди, понякога просто ми се реве от явното им позиране стил "Покажи хеви метъл за снимката".И онзи ден една съученичка ми праща снимка на две "ХеВи МеТаЛиСтКи",разбираш ли, който и се правели на много "hard" и моля ти се бъркат Оззи с Алис.Хард са момичетата, и дори кожени якета си имат.Браво,Браво!Ние "позьорите"да мълчим и да се прекланяме пред мацката с одължена, пирхидролена прическа и кожено яке.Че как!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Reply
В моя клас има две девойки. Едната слуша техно, а другата е луда по Джъстин и Кристина Агилера. Ходихме на екскурзия и на всяка снимка двете госпожици са - :rockdevil: ама буквално така изглеждат Big Grin
На въпроса "Защо???:eek:" ми се отговори "Ми щото изглежда яко!" В същото време обаче метълите според тях са необразовани, нечистоплътни същества с никакви морални ценности. Имало и нормални ама те били малко и кат цяло, драги мои- НИЕ СМЕ СГАН Big Grin
А си бях отворила устата, а щях много неща да избълвам...Confusedleep:

По темата- вчера ходих с едни приятели до Cross Point и се заговорихме точно за тези изцепки. Разказаха ми за един индивид, който се опаковал направо в неща на Мейдън. Питат го как се казва първият албум на групата и човека започва да мънка и да обяснява, че то такова всъщност едно разбираш ли реално не е съвсем сигурен и май като се замисли не знаел Big Grin
"...and with strange aeons even death may die..."
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)