Threads: 5
ОО от тези псевдо фенове до гуша ми е дошло.. Един познат така.. честно казано не бях наясно каква музика слуша точно и веднъж попитах.. И като спомена Мейдън естествено се зарадвах и питам: "Кой е любимият ти албум?!", той: "Dance of death".. и понеже и на мен ми влиза в ТОП 5 с албуми продължавам с въпросите "И коя ти е любимата песен от него .. освен Танца и No more lies?" и тогава разбрах ужасната истина..
отговорът беше "Ами.. те кои други бях в тоя албум, че не помня"
О.О е.. бах.. егати О.О :blink:
А относно Fear-а не съм съвсем съгласна, защото и досега си ми е най-любимата песен на Мейдън (останалите са просто любими хD) и не се смятам за тъп позьор, който не знае песните на Мейдън.. :]
Threads: 17
Трябвало да го питаш какво мислиза албума "The Trooper"!
Threads: 2
За такива винаги използвам един въпрос - "Изброй 5 песни"

Обикновенно казват до 2-3 и после гледат тъпо
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ludnichar Wrote:Трябвало да го питаш какво мислиза албума "The Trooper"! 
хахаххахахаххахаха хD със сигурност отговорът щеше да е "ОО много го обичам този.. албум хD"
Ох зная, че се повтарям, зная.Обаче днешната случка взе връх в класацията ми "Изцепки на дамите "Покажи ХеВи МеТъЛ за пред камерата".Днес бях попрекалила с черният молив и сутринта майка ми ми лепна етикета "Алис Купър+.Усмихната от този факт(Обичам Алис, а и от нейните критики ми е смешно

отидох на училище, където пред една съученичка
Ох зная, че се повтарям, зная.Обаче днешната случка взе връх в класацията ми "Изцепки на дамите "Покажи ХеВи МеТъЛ за пред камерата".Днес бях попрекалила с черният молив и сутринта майка ми ми лепна етикета "Алис Купър".Усмихната от този факт(Обичам Алис, а и от нейните критики ми е смешно

отидох на училище, където пред една съученичка, която знам, че е метълка изтърсих какво ми е казала мама.Последав смутена гримаса "Но тя не носи толкова много грим."ТЯ!?!?"тя се усмихна благо "Не бива да се опреличаваш на някого, когото дори не занеш кой е."Вече на ръба да изпадна в луд смях, защото се досещах каква реплика ще последва тя я каза "Алис Купър от Квартала на Богатите не носи много грим.".Поседях, погледах я, нея и снизходителната и физиономия и изпаднах в истеричен смях.Нищо не и казах.Само си вадя извода, че позьори колко ти душа иска.
Речник:Идиотката не зане кой е Алис Купър и го бърка с една от геройните в Ориндж Каунти (Мариса Купър

.А е метълка.:rockdevil:

HeavenMaiden Wrote:Ох зная, че се повтарям, зная.Обаче днешната случка взе връх в класацията ми "Изцепки на дамите "Покажи ХеВи МеТъЛ за пред камерата".Днес бях попрекалила с черният молив и сутринта майка ми ми лепна етикета "Алис Купър".Усмихната от този факт(Обичам Алис, а и от нейните критики ми е смешно
отидох на училище, където пред една съученичка, която знам, че е метълка изтърсих какво ми е казала мама.Последав смутена гримаса "Но тя не носи толкова много грим."ТЯ!?!?"тя се усмихна благо "Не бива да се опреличаваш на някого, когото дори не занеш кой е."Вече на ръба да изпадна в луд смях, защото се досещах каква реплика ще последва тя я каза "Алис Купър от Квартала на Богатите не носи много грим.".Поседях, погледах я, нея и снизходителната и физиономия и изпаднах в истеричен смях.Нищо не и казах.Само си вадя извода, че позьори колко ти душа иска.
Речник:Идиотката не зане кой е Алис Купър и го бърка с една от геройните в Ориндж Каунти (Мариса Купър
.А е метълка.:rockdevil:

хахаххахаххахаахахахаххахахахахаха... седя и си се хиля пред мониторааа хD
"...and with strange aeons even death may die..."
Threads: 3
не съм педал, ама Алис ме кефи повече
[COLOR="Yellow"]Love is a razor and I walked the line on that silver blade
Slept in the dust with his daughter, her eyes red with
The slaughter of innocence
And I will pray for her.
I will call her name out loud.
I would bleed for her.
If I could only see her now.
Circle of fire my baptism of joy at an end it seems
The seventh lamb slain, the book of life opens before me.
And I will pray for you.
...Some day I may return.
Don't you cry for me
Beyond is where I learn.[/COLOR]
E как може да си се гримирала толкова много О.О