25th April 2009, 12:13
(This post was last modified: 25th April 2009, 12:15 by "Heaven"Maiden.)
Е неее, не чак толоква много, но за майка ми всичко малко над тънка, почти незабележима линия молив минава на ниво Алис Купър.
|
Разговор с псевдо фен ...
|
|
25th April 2009, 12:13
(This post was last modified: 25th April 2009, 12:15 by "Heaven"Maiden.)
Е неее, не чак толоква много, но за майка ми всичко малко над тънка, почти незабележима линия молив минава на ниво Алис Купър.
Мухахаха, страхотна прилика наистина, направо да ги объркаш
![]() Наскоро тормозих една група студенти, сред които имаше една подобна девойка. Беше твърдо убедена, че King Diamond бил от женски пол, защото му бил висок гласа. След това се оказа, че всъщност става дума за Nightwish. При това тембърът е толкова различен, че не знам как може да се сбъркат. Мислех си да я доубия тази, за да не се мъчи, ама я оставих.
11th September 2009, 16:34
С такива хора съм се сблъсквал безкрайно много и аз ... някои техни бисери съм ги забравил, но ето няколко, които ще преследват съзнанието ми до гроб:
1) "Как се казваше страничния проект на вокала на AVANTASIA - ЕДГЪРИ ли беше, кво беше... ?" 2) "Тия МASTERPLAN много ми мязат на NIGHTWISH - същите бласт-бийтове имат" 3) Малко преди концерта на Iron Maiden в София, пред стадиона чувам следното: Фен 1: "Аз, принципно такова, много се кефя на солачките на Брус Дикинсън" Фен 2: "Той не е китарист, бе, вокал е..." Фен 1: "Оф, верно. А кой беше китарист ?" Фен 2: "Стив Харис !" Интересно ми е, след началото на концерта, кой от тримата амигос (Дейв, Ейдриън и Яник е бил посочен като Стив Харис. Без коментар.4) "ДИМО Боргир поцепва нереално, признавам го тоз човек!" Това по едно време беше много често срещано из чатовете.
13th September 2009, 09:41
Тва за Боргир не е толкова фрапантно... Аз съм чувал израз "Тоя РАМЩАЙН" , което звучи още по-смешно...
![]() Иначе тва от Мейдън цепи!
13th September 2009, 20:51
Мда трудно е да си спомня всички култови изцепки на разбирачи, но се сещам за някои: "Абе копеле знаеш ли каква яка Металика видех в един магазин вчера, Айрън Мейдън се казваше!":w00t: Още че "Мърсифул фейт бил вокалист на Кинг Даймънд", "Кърт Кубейн бил барабанист в Меноуор"... а да и една рецензия на цялостното творчество на Моторхед: "Един пречи, двама му пречат":laugh:
13th September 2009, 22:12
Последните няколко поста ме заинтригуваха и прегледах темата, която до сега не бях прелиствал....
Не знаех, че No More Lies е достигнала божествения статус, на който се радва Fear of the Dark сред "разбирачите". ![]() А иначе изцепки е имало и ще продължава да има. И ако до някъде мога да оправдая хората, които са бъркали във времената, когато Internet не е бил толкова разпространен, то тези, които в днешни дни говорят такива глупости, при положение, че почти всичко като информация може да се намери максимум с 4-5 клика, са пълни кретени. Но поне можем да им се посмеем от сърце :laugh: P.S. Очаквам с нетърпение новия албум на Maiden, за да чуя гениалните солачки на Брус. ![]() ![]()
13th September 2009, 22:23
Последното което аз чух, беше двама как си говорят на оградите пред нас с Гери малко преди да влезнем за Motley crue тази година
- Мелез1: Абе кои ще свирят утрйе? - Мелез2: Егай! - Мелез1: аа да вйерно аз се кефя мноо на ТобияШ Самет.. а други ден кои свирят - Мелез2: Дрийм Тиътър... - Мелез1: Кои бяха тия? - Мелез2: една много яка готик банда..... - Мелез1: ааа да верно знам ги
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
14th September 2009, 08:11
Сетих се нещо весело, което ми разправя една позната преди години...
![]() Отива тя една сутрин на даскало, и нейна съученичка, я пресреща с думите: -Копилеееее, снощи, в дискотеката пуснаха новата песен на найтуиш - "ДУ БАСТ"!!! ![]() (годината е 2004, а както добре знаем Du Hast е от 1997 и разбира се на Рамеца
14th September 2009, 16:24
Ludnichar Wrote:-Копилеееее, снощи, в дискотеката пуснаха новата песен на найтуиш - "ДУ БАСТ"!!! Пхахахахаха! Може да означава "Ду бастард" (Ти, копеле!) на немско-английски мене винаги са ме кефели такива дебиляги. Сега се сетих за един смс, който получих преди време с оправдание, че нямало латиница на телефона (!) беше написано следното: "Поздраф с Дио - Кеч дъ Рейнбол!" :laugh:
17th September 2009, 11:38
ManOwaRadO Wrote:Пхахахахаха! Може да означава "Ду бастард" (Ти, копеле!) на немско-английски Тоя Дио не беше ли соло китара на Блек Сабат?
Steve Harris is no saint. But he did start something of a religion.
04.06.07 :edtroop: 02.08.08:edtroop: 10.02.09:edtroop: 14.08.10 :edtroop: 15.08.10 :edtroop: 08.06.13 :edtroop: |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 1 Guest(s) |