31st March 2008, 08:59
the_trooper Wrote:To как да не помниш, в първи клас се учи азбуката и числата от 1 до 20
рофл хD имах друго предвид..
|
ЗА или ПРОТИВ
|
|
31st March 2008, 08:59
the_trooper Wrote:To как да не помниш, в първи клас се учи азбуката и числата от 1 до 20 рофл хD имах друго предвид..
31st March 2008, 12:48
Аз съм твърдо ПРОТИВ защото според мен на 6 години все още едвали децата ще могат да схващат материала.Пък и защо да се отнема цяла година от детсвото им заради тъпото даскало? :eusa_think:
[SIGPIC][/SIGPIC]
31st March 2008, 19:06
the_trooper Wrote:Аз съм твърдо ПРОТИВ защото според мен на 6 години все още едвали децата ще могат да схващат материала.Пък и защо да се отнема цяла година от детсвото им заради тъпото даскало? :eusa_think: е, аз съм тръгнала на 6, О.о и съм си схващала всичко. О.о И защо в даскало да не е хубаво детството? О.о Аз си имам прекрасни спомени от училище, въпреки домашните и ученето ;]
31st March 2008, 22:56
И аз съм тръгнал на 6, то за тва сеа съм толкоз увреден :laugh: Иначе на 6 или 7 няма разлика голяма, само едно ще ми е кофти за децата: на бала си няма да имат някой 18 и няма да им дадат алкохол, баси къв бал ще е тогаз :eek::eek::eek::laugh::laugh::laugh:
5th April 2008, 23:54
Айде сменяйте темата,че тръгнах да пиша по старата!
Айде като съм почнала аз съм ЗА матурите да са вход,защото ще е по-честно така,отколкото някакъв субективен изпит!Айде давайте новата тема!
6th April 2008, 20:28
Явно просто последния, който е дал темата не е запомнил да опомене кой да даде другата
ad: разсеян народ ![]() въпреки че не е петък мога да кажа за тема : ЗА и ПРОТИВ новите закони за пътуване в СКГТ :> (т.е. за билетите и => за глобите )
[SIGPIC][/SIGPIC]
The only band KISS have ever supported!!!
6th April 2008, 20:39
тва СКГТ требва да значи Столична Компания Градски Транспор ли, или не? ако е така мен лично за сега, ама въобще не ме бърка, въпреки че кат бех у София си бехме гратис(което е добре
, щото тука в Велинград си има контрола в рейса, и кат се качиш 100% требва да платиш, ама за Сф, нз, не мога да взема отношение, ама може би За, щото пък само на загуда да работят знам ли, тая дискусия си е повече за софиянци
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
7th April 2008, 12:36
да, впрочем само тука е простотията да трепериш като овца покрай глутница вълци
мен лично никак не ми е приятно като седнат да се заяждат с някой човек за глупости :blink: за това, че не бил си продупчил билета само защото го пази поради факта, че е на цената на един хляб едва ли не ... :dry: супер тъпа история слушах по новините и със СМС-и имало предложение да се плаща за пътуванията :blink:
[SIGPIC][/SIGPIC]
The only band KISS have ever supported!!!
16th July 2008, 16:06
Аз съм "ЗА" всички да спрем да си купуваме билети - без изключение, защото ни правят на маймуняци и ми писна на шапката....след време билетите ще станат 2 лева, ама на кой му дреме? Бунт нема да се случи щото овце - бол. Карам си колата и не ми дреме за градкия ви транспорт.
Айде нещо весело, че много сериозно стана ЗА или ПРОТИВ секса на публични места?
16th July 2008, 17:19
Аз съм против, това си е чисто позьорство. Сексът е нещо изключително лично.. да изразиш любовта си, да доставиш удоволствие на себе си и на любимия човек. А това да го правиш просто ей така, за да привлечеш внимание.. ми се струва ужасно глупаво.
![]() И все пак не бих скрила, че всъщност съм девствена, може би не трябва аз да изразявам мнение относно секса... Въпреки всичко съм против, твърдо. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Users browsing this thread: |
| 1 Guest(s) |