Threads: 18
За да не постваме кавърите в темата за групите дето имитират Мейдън ,реших да направя такава тема..
Почвам с този кавър
http://www.zazz.bg/play:65f5acf6
Това момче трябва да бъде обесено публичнои и аз определено искам да видя как се гърчи в предсмъртни мъки!!!
Threads: 17
Ти нормален ли си бе? :blink: :blink: :blink: :blink:
Момчето не е професионален музикант, а участва в шоу, и въпреки това се справя перфектно! Ти какво искаш, по-добре от Брус ли да пее?
По-добре ходи си промий хубаво ушите и не пиши глупости!
Threads: 3
Кавъри:
Sodom - The Trooper
Cradle of Filth - Hallowed be Thy Name
Graveworm - Fear of The Dark
Ludnichar Wrote:Ти нормален ли си бе? :blink: :blink: :blink: :blink:
Момчето не е професионален музикант, а участва в шоу, и въпреки това се справя перфектно! Ти какво искаш, по-добре от Брус ли да пее?
По-добре ходи си промий хубаво ушите и не пиши глупости!
Гласа му не е за тая песен.Незнам какъв музикант е,но я пее отвратително.Ужасно е!
Ако я бях чул за пръв път в негово изпълнение никога нямаше да се влюбя в тая песен!
И не ми обяснявай какъв музикант бил,защото аз познавам такива дето са завуршили музикалното и кандидатстват с пеене и пеят малко по-добре от мене (с амлко пвоече техника , аз никога не см се занимвал професионално с пеене,почнах преди 3 месец.Сериозно се занимавам с китара.така че това какъв музикант е ,не винаги е от значение.
Това момче пее една от най-великите песни на Мейдън се едно я пее 4класничка!
Threads: 5
Виж ся, не може да се отрече че Ари(момчето от клипа не пее, според мен пее доста добре даже. и клипа е добър, щото той не се опитва да имитира Брус, а го прави по свой собствен начин, което е добре, щото е най-лошо да копираш. пък и щом е спечелил Финладския МА, значи може да пее, не сме аз и ти хората които ще кажат, тоя може или не може да пее. всеки си има мнение. аз също се занимавам с музика вече 6 години, и не мога да разбера какво не му харесваш на пеенето. тембъра ли му, не ти допада. факта че не я пее Брус ли. нз
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
mickthomson Wrote:Виж ся, не може да се отрече че Ари(момчето от клипа не пее, според мен пее доста добре даже. и клипа е добър, щото той не се опитва да имитира Брус, а го прави по свой собствен начин, което е добре, щото е най-лошо да копираш. пък и щом е спечелил Финладския МА, значи може да пее, не сме аз и ти хората които ще кажат, тоя може или не може да пее. всеки си има мнение. аз също се занимавам с музика вече 6 години, и не мога да разбера какво не му харесваш на пеенето. тембъра ли му, не ти допада. факта че не я пее Брус ли. нз
Най-вече тембъра.Глас има,но просто как да ти кажа се едно Бон Скот да пее Елвис.Просто далече не ми харесва начинът му на пеене.
Иначе евала за сценичното поведение и за това ,че не имитира Най-великия Брус Дикинсън,но просто много не ми харесва самия му глас като цяло,макар да са му завидни гласовите възможности.
Threads: 5
Кико Wrote:Най-вече тембъра....но просто много не ми харесва самия му глас като цяло,макар да са му завидни гласовите възможности.
аха, вече ми е ясно, пак казвам всеки си има мнение, аз лично му се кефа
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Това, че не ти харесва на ТЕБ, не значи, че трябва да го колим и бесим! Напротив, момчето си е супер и има бъдеще, само дето май тръгва по грешния път! Слушах някаква негова лична песен и ми се стори много тъпа! (самата песен, не гласа му
Беше някаква по лигава и смотана, ама щом това си е избрал, дано има успех! Таланта му е безпорен!
Кико Wrote:За да не постваме кавърите в темата за групите дето имитират Мейдън ,реших да направя такава тема..
Почвам с този кавър
http://www.zazz.bg/play:65f5acf6
Това момче трябва да бъде обесено публичнои и аз определено искам да видя как се гърчи в предсмъртни мъки!!!
Аз лично бих го пербила и бих му забранила да пее ТАЗИ песен...това е най-любимата ми песен и този пищящ, не еволюирал глас ме побърква :blink:.Ужасен кавър.Сполучливите кавъри на Мейдън са някъде Не повече от 7!...а този е потресаващо зле!
|