28th March 2009, 15:52
nicko ss Wrote:А какво ще кажете за "прочита" на Dream Theater на Gangland? Лично аз съм напълно съгласен с коментара в You tube - "The best Iron maiden cover ever"
Не го бях слушал. Намерих го и поствам инфото на тоз където го е качил.
Quote:Some of you might think "why the hell is this the best cover?" Well, to me it is because the original song is one of my least favourite maiden songs, bu tthe guys from Dream theatre managed to totaly blow me away with this live performance. I dont like the singer's voice much, but the instrumental performance more than compensates for this, and (at least on this particular song) puts the otherwise fantastic maiden to shame. Enjoy!
Първо - това за мен е един от най-лошите кавъри. Инструменталът, който са направили Тиътър изобщо може да е невероятно сложен за изпълнение и т.н., а може и елементарен (не разбирам
, но важното е че няма нищо грабващо в него. Като го сравна с една Трансилвания просто ми се вижда безличен. Второ - музика и текста не се връзват. Парчетата на Мейдън имат дух, е Тиътър в тоз кавър са го изпуснали и според мен не се е получило нищо.
Трето - лична оценка 1/10