31st March 2008, 20:57
mickthomson Wrote:Виж ся, не може да се отрече че Ари(момчето от клипане пее, според мен пее доста добре даже. и клипа е добър, щото той не се опитва да имитира Брус, а го прави по свой собствен начин, което е добре, щото е най-лошо да копираш. пък и щом е спечелил Финладския МА, значи може да пее, не сме аз и ти хората които ще кажат, тоя може или не може да пее. всеки си има мнение. аз също се занимавам с музика вече 6 години, и не мога да разбера какво не му харесваш на пеенето. тембъра ли му, не ти допада. факта че не я пее Брус ли. нз
Най-вече тембъра.Глас има,но просто как да ти кажа се едно Бон Скот да пее Елвис.Просто далече не ми харесва начинът му на пеене.
Иначе евала за сценичното поведение и за това ,че не имитира Най-великия Брус Дикинсън,но просто много не ми харесва самия му глас като цяло,макар да са му завидни гласовите възможности.

не пее, според мен пее доста добре даже. и клипа е добър, щото той не се опитва да имитира Брус, а го прави по свой собствен начин, което е добре, щото е най-лошо да копираш. пък и щом е спечелил Финладския МА, значи може да пее, не сме аз и ти хората които ще кажат, тоя може или не може да пее. всеки си има мнение. аз също се занимавам с музика вече 6 години, и не мога да разбера какво не му харесваш на пеенето. тембъра ли му, не ти допада. факта че не я пее Брус ли. нз