Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Black-Death-Gothic-METAL
Наскоро с едни хора започнах спор отностно този стил музика или по-скоро стилове.
Незнам за вас,но за мене в групи като Cradle Of FIlth,Cannibal Corpse,Graveworm,Dimmu Borgir и там каквито са останалите,няма нищо хубаво.Просто за мене това не е музика.
Нищо музикално няма.Най-малкото тоя вокален стил дето имат "певците" е нещо извратено и ужасно.
А да не говорим за кавърите на Мейдън,които някои от тези групи са на правили.
Children Of Boddom имат кавър на ""Кавалериста" :edtroop: и нещо мнооооооого грозно и жалко....
Любопитно ми е едни фенове на истинска и велика метъл банда какво мислят...
Reply
абе не са ми любимци, ама Dimmu Borgir са адски добри музиканти. тяхния стил е определян като, блек-екстрийм-симфоник(ченWink метък. и доста добре на фона на китарите да се чува и орган. нз те да са правили кавър на Мейдън, обаче имат много добри песни. Шаграт(вокалаWink също е много добър и не е за подценяване.
за Cradle Of FIlth,Cannibal Corpse,Graveworm не съм им фен, и не ги слушам и не мога да кажа нищо по бъпроста, само че Cannibal Corpse - те тва музика ли е, бати.

готик метъл - слушам Тайп О Негатив, адски добри, и големи веселяци на сцената. някой път си ги пускам за разтоварване Wink
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Абе инструменталите не са лоши-истина е.
Ама вокалния стил за мене погребва всичко.
ТО не е пеене това...
Reply
Разбирам да спориш с твоите приятели за чалга, ама за метъл... Както и да е. Аз слушам такъв тип метъл само когато имам нужда от мотивация (и вече не ми се слуша Hallowed Be Thy Name :edtroopSmile, но да водиш спорове, е безсмислено. Smile Прав си, че не е пеене, то си е дране, ама ми е трудно да ти обясня какво харесвам в него. Big Grin
Black: Cradle of Filth(те са блек, дет, готик, мелодик дет, мелодик блек, симфоник блек, gore, satanic, doom.... абе изобщо много стилове изпълняват в различни песниWink, Graveworm(типичен симфоник блек метъл, за мен да свириш със симфоничен оркестър е изкуство, затова им свалям шапка :violinSmile, Rotting Christ (не се нуждаят от коментарWink.
Death: Satariel, One Man Army and The Undead Quartet, Devil Driver и още много много, за които не мога да се сетя. Техния глас е по-спокоен, наблягат не толкова на крещенето, колкото на твърдото викане, с не-толкова бързи моменти в песните, колкото в блек метъла. =)
Gothic: не слушам
Reply
Ами за мен каварите на ''девиците'' просто НЕструват :puke2: но иначе за мен честно казано Death са една наистина много велика група определено са ми в топ 5 , но иначе не слушам много от този стил.
Reply
От този стил, си има доста добри, но пък и в него има и най-много бездарници май Rolleyes Кавърите зависи кой как ги направи стават Wink
На Бодом да си призная и мен нещо не ми се връзва, на Крейдъл кавъра си е добър според мен Wink Въпрос според мен на вкус :eusa_think:

А за Бургия освен да им се смея не можем друго да правим. Не ги понасям тез
Reply
Кой е кавъра на Бодом? :eusa_think:
Reply
Бодом правят на Трупъра Wink

И като заговорихме за него и кавъри, какво ще кажете за кавъра на Бони Нем?
Reply
Не съм чувал до сега, дай един линк. :edflame:
Reply
Ето Wink
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)