Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Новият artwork за безплатен Download
Iron Maiden пуснаха артуърка на излизащия на 12 май сборен албум на "Somewhere Back In Time - The Best Of: 1980-1989 "за свободен download
[Image: IronMaidenSBIT_Page_1_t.jpg]
[Image: IronMaidenSBIT_Page_2_t.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Отново са се постарали с обложката.
If you're going through hell, keep going. - Sir Winston Churchill
Reply
Не те, а Derek Riggs. За пореден път се уверявам че този човек е гении

каквото и да пипне то моментално става 30 пъти по-готино.
Той не случайно е лицето на Мейдън.. забележете дори плаката на новото турне. Добре че отзад фона е от оригиналната илюстрация на Ригс от 84
Защото едито дето е пред него .. бие много на склета на Gamma Ray

[Image: f_alabala2m_8594580.jpg]

[Image: 1448790216_eda4c4c4af.jpg]

Сигурно защото ги е рисувал един човек де.. но трудно би се постигнало изражението на еди което прави Ригс.. наистина е уникално и е направо супер че е на новата обложка

[Image: f_alabalam_7259f02.jpg]
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Човека е с голяма фантазия и поглед върху нещата. От вътре му идва.
If you're going through hell, keep going. - Sir Winston Churchill
Reply
Да, и аз съм на това мнение. Не е то само едната обложка да направиш - трябва и въображение. Въображение му е майката, дет' се вика! :laugh:
Reply
Жалко че Дерек не рисува за Мейдън вече Confusedad:. Наистина добър художник, няма какво да се говори. Когато хвана да си драскам често набързо си нарисувам един Еди и винаги ги рисувам по моделите на Ригс (е разбира се всичко съм си запаметил в главата, сега да хвана да търся да прерисувам няма смисълWink нямам на предвид хубави и изпипани като неговите аз дори не ги оцветявам, като по-малък рисувах непрекъснато и си оцветявах рисунките но сега за оцветаяването ме мързи пък и на лист от тетрадка няма смисъл от оцветяване Big Grin Но наистина Ригс е велик. Когато разглеждам неговите рисунки на Еди направо сякаш може да усетиш обстановката от картината, сякаш е истинска никога претрупана и с много скрити знаци. Просто разбираш че ги е рисувал човек наистина разбиращ до съваршенство от работата си. Поне аз направо изпитвам вдъхновение и се чувствам супер когато разглеждам разни обложки на Мейдън рисувани от Ригс.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)