Threads: 0
Хахахах
Явнно всички сме зациклили на руски автори - ами добри са, да!!
Аз дочитам "Златният телец" на Илф и Петров - култ!!!!
Препоръчвам!
След това минавам на "Швейк"
Threads: 5
о, мерси много ^^
![Big Grin Big Grin](https://ironmaiden-bg.com/forum/images/smilies/biggrin.png)
*гледа доволно*
дам, от тази библиотека доста съм чела.. забравих да добавя, че и Шогун доста ме впечатли.. Окапаха ми очите да я чета на компютъра обаче :\
Друго си е усещането вечер на нощната лампичка, в леглото и с книжка в ръка :happy:
Threads: 2
Аз за една книга на Кинг преобърнах целия Пловдив и дори в София я търсих, но я нямаше и там. Само един търговец се обади да пита и каза, че я имало някъде за 40лв и то на старо.
Be quick or be dead
Threads: 1
А от отдавна си мисля да прочета наново Селинджър, обаче си дадох книгите и така и не ми ги върнаха. Просто няма такава книга като "Спасителят в ръжта", както и сборника разкази. Вярно,че като ги четях се издухвах страшно, обаче тези книги са неверойе! Ако някои не ги е чел му ги препоръчвам с 9 звезди от 10 възможни.
Threads: 0
9 от 10 за Селинджър - ти луд ли си?!!! Мен "Франи и Зуи" ме покърти, а като прочетох "Сиймор: запознаване" не... липсват ми думи да го опиша. Селинджър е гениален. Няма смисъл да коментирам "Спасителят"
Threads: 15
В момента съм се спрял на ''Тай Пан'' от Джеймс Клавел. Много силна книга.Сигурно ще препрочета и "Цар Плъх " от същия автор за "N"-ти път.
Threads: 387
Country:
Quote:Последната книга с която се бях захванал.... я спрях .. защото прекалено много излизах от очертанията на фигурките..... пък ио най скучната книжка за оцветяване е 101 далматици ...всичко си е черно....Бяло ...черно...бяло
:laugh::laugh::laugh:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 1
trillian Wrote:9 от 10 за Селинджър - ти луд ли си?!!! Мен "Франи и Зуи" ме покърти, а като прочетох "Сиймор: запознаване" не... липсват ми думи да го опиша. Селинджър е гениален. Няма смисъл да коментирам "Спасителят"
9 от 10 щото като прочетох оня разказ...не мога да се сетя заглавието - имаше едно момиченце на един кораб дето си говореше май със Сиймор...тю не мога да се сетя бе дали не беше "Сибила", ама завършваше с един празен басейн...та мисълта ми беше че този разказ ме заби в предизподнята...толкова беше силен, че имах чувството че съм мръднал психически хахаха.
Ако някой си пада по исторически романи- Мика Валтари е авторът! Препоръчвам "Черният ангел" става въпрос за превземането на Константинопол от турчолята и не само....
Threads: 5
Даа, Мика Валтари пише страхотно. Романа "Синухе Египтянина" ме накара да се разровя много обстойно около мита към Атон. Интересна е и "Quo vadis" на Сенкевич.