Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Литература...Какво четете в момента? Какви &#1
Хахахах

Явнно всички сме зациклили на руски автори - ами добри са, да!!
Аз дочитам "Златният телец" на Илф и Петров - култ!!!!
Препоръчвам!

След това минавам на "Швейк" Wink
Reply
о, мерси много ^^ Big Grin *гледа доволно*

дам, от тази библиотека доста съм чела.. забравих да добавя, че и Шогун доста ме впечатли.. Окапаха ми очите да я чета на компютъра обаче :\
Друго си е усещането вечер на нощната лампичка, в леглото и с книжка в ръка :happy:
Reply
Аз книги не обичам да чета от както мога да чета,прихванала съм като алергия от малка към тях.Били са ме да чета книги, но както се знае насила нищо хубаво не става.(Странно как така съм доста интелигента и философски компетента като не съм чела повече от 10 книги :laughSmile.Иначе събирам книги и все се каня да ги чета, но нямам време, но мойта литература е окултиска.
Иначе съм си наумила да събера всички книги на Стивън Кинг :rockdevil: само него ми идва от вътре да чета и на Джон Конъли.
Reply
Аз за една книга на Кинг преобърнах целия Пловдив и дори в София я търсих, но я нямаше и там. Само един търговец се обади да пита и каза, че я имало някъде за 40лв и то на старо.
Be quick or be dead
Reply
А от отдавна си мисля да прочета наново Селинджър, обаче си дадох книгите и така и не ми ги върнаха. Просто няма такава книга като "Спасителят в ръжта", както и сборника разкази. Вярно,че като ги четях се издухвах страшно, обаче тези книги са неверойе! Ако някои не ги е чел му ги препоръчвам с 9 звезди от 10 възможни.
Reply
9 от 10 за Селинджър - ти луд ли си?!!! Мен "Франи и Зуи" ме покърти, а като прочетох "Сиймор: запознаване" не... липсват ми думи да го опиша. Селинджър е гениален. Няма смисъл да коментирам "Спасителят"
Reply
В момента съм се спрял на ''Тай Пан'' от Джеймс Клавел. Много силна книга.Сигурно ще препрочета и "Цар Плъх " от същия автор за "N"-ти път.
Reply
Quote:Последната книга с която се бях захванал.... я спрях .. защото прекалено много излизах от очертанията на фигурките..... пък ио най скучната книжка за оцветяване е 101 далматици ...всичко си е черно....Бяло ...черно...бяло

:laugh::laugh::laugh:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
trillian Wrote:9 от 10 за Селинджър - ти луд ли си?!!! Мен "Франи и Зуи" ме покърти, а като прочетох "Сиймор: запознаване" не... липсват ми думи да го опиша. Селинджър е гениален. Няма смисъл да коментирам "Спасителят"

9 от 10 щото като прочетох оня разказ...не мога да се сетя заглавието - имаше едно момиченце на един кораб дето си говореше май със Сиймор...тю не мога да се сетя бе дали не беше "Сибила", ама завършваше с един празен басейн...та мисълта ми беше че този разказ ме заби в предизподнята...толкова беше силен, че имах чувството че съм мръднал психически хахаха.
Ако някой си пада по исторически романи- Мика Валтари е авторът! Препоръчвам "Черният ангел" става въпрос за превземането на Константинопол от турчолята и не само....
Reply
Даа, Мика Валтари пише страхотно. Романа "Синухе Египтянина" ме накара да се разровя много обстойно около мита към Атон. Интересна е и "Quo vadis" на Сенкевич.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)